Disney World Magic Kingdom. (2)

Donderdag 23 December 2010

Natuurlijk wilde ik de parade ook zien. Dus al vroeg stonden we op een plekje wat al snel het ideale plekje bleek te zijn!
Vieren jullie met mij mee?

Eigenlijk alle disney figuren liepen volgens mij rond. Zeker weten doe ik het niet... Want ik ken ze niet allemaal! Donald Duck natuurlijk wel, hihi.

Ok, Mickey en Minnie, zo ver kom ik ook nog wel. ;-) Ach ook al ken je ze niet, het is gewoon genieten!

Ik zeg het nog vaak tegen Andi: "Ik zie je neus groeien" als hij me weer eens wat probeert op te spelden...

Ik kon mezelf ook wel in de handjes klappen zo leuk vond ik het. Het sfeertje, de opgewektheid. Jaaa, een heerlijke manier om Andi zijn verjaardag te vieren.

Dromen, genieten... Zoveel dromen. De geest had helemaal gelijk!

Ohjaaa, deze kende ik ook nog wel van mijn jeugd. Belle en het beest. Eigenlijk toch gek dat ik zulke films tegenwoordig niet meer kijk? Nouja ik snap het wel...
Ik vind ze gewoon te eng / te zielig.. Nog steeds, bambi.. Sorry ik kan het niet kijken. Belle gaat dan nog wel... ;-)

Het was genieten bij de parade! 10 minuten lang zie je van alles voorbij komen onder het genot van een iets te vrolijk muziekje... We zijn door Main Street even terug gelopen, waar we dit rustige hoekje nog vonden.

Verderop stond de blaaskapel te spelen. :-) Ik mocht niet al te lang aanhouden om foto's te maken. De muziek was niet echt Andi zijn stijl, hihi...

Op bezoek bij Pooh en zijn vriendjes! Gekke is... Pooh ken ik dan wel, maar ik heb dus nog nooit een filmpje oid. van hem gezien. Is dit een moment dat ik me moet verstoppen omdat ik me moet schamen?

Hihi, dit hadden we dus eerder op de dag al gezien, maar toen wilde Andi er nog niet in...

Uiteindelijk zijn we er dus wel in gegaan. Ik heb zo moeten lachen! Het liedje was echt kinderlijk, maar zo geweldig! (Althans dat vond ik dan...) Die gekke figuurtjes, alles. Je moet het echt meegemaakt hebben. Veel gefotografeerd heb ik dan ook niet.. Totdat ik dit tafereeltje zag.

Het officiële thuisland moet ik dan toch wel even vastleggen hoor! Toen we buiten kwamen was het donker en tijd voor heel wat anders...

Disney World Magic Kingdom. (1)

Woensdag 22 December 2010

Where dreams come true! Het klopt zo...
Hoewel ik eigenlijk niet zoveel zelf met disney heb, was het altijd al wel een grote droom van mij om een keer naar Disney te gaan. Eigenlijk had ik Parijs in gedachten, maar ach. ;-) Dan gaan we toch in Orlando. (neehee, het is me niet te hoog in me bol gestegen, dit was gewoon een grapje!)

Hert leuke aan het Magic Kingdom is, dat als je je kaartje hebt gekocht, je er nog niet bent... Je kunt kiezen tussen de monorail of dit schip. Jullie mogen 1x raden waar wij voor gekozen hebben? Juist, de boot natuurlijk!

Al snel zagen we het paleis liggen. Geweldig!!! Ik stond te springen en te dansen. Net een klein kind. Hier had ik me zo op verheugd!

We waren het park nog niet binnen of het eerste figuur kwamen we al tegen!

Snel kwamen we trouwens niet vooruit.. Het was behoorlijk druk in Main Street. Eenmaal daar doorheen, zagen we ook al waarom...

Op het plein was een parade bezig. Celebrate your dream come true! Dansen maar...

Dansen jullie ook mee? :-) Je moet haast wel in deze geweldige atmosfeer.

Nadat de parade voorbij was zijn we naar Tomorrowland gegaan. We hebben hier een kijkje genomen in de toekomst. Erg leuk om te zien. :-) Tevens genoten we van een monster show.. Ik heb zo dubbel gelegen van het lachen. De zorgen waren die dag even helemaal weg. :-) Vanuit Tomorrowland had je een geweldig zich op het kasteel.

Al snel bereikten we 1 van de attracties waar we in wilden. Een vaart door de jungle. Maar ehmmm, of zouden we dat toch beter laten?

Wij zijn dapper en we gaan gewoon! Het was grappig om te zien wat we daar allemaal tegen kwamen. Badende olifanten, watervallen. Genieten. Gekke gids erbij, lachen!

Oei, ze hebben de pirates ook losgelaten. Zullen we dan toch echt maar maken dat we wegkomen?

In het park zelf heb je ook nog een rondvaartboot. Letterlijk... Wij vroegen ons af hoe ze dat nou toch deden. Het geheim ligt onderwater dachten wij. Daar moest Annemarie natuurlijk ook op!

We kunnen vertrekken!! We zijn bereid... :-)

Ik had Andi inmiddels al in van alles meegesleept.. Hij ging trouw mee, de schat. Maar toen zagen we toch een achtbaan. Dus ik zo tegen hem als jij daar nou in wilt, ga maar.. Ik wacht wel. Maakt me echt niet uit. ;-) Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Annemarie moest mee... Dus ben ik uiteindelijk toch maar mee gegaan. Ik heb gelachen, hahaha, het was weer eens geweldig! :-D

We zijn ook nog in de splash geweest.. Je weet wel, die boomstammen die naar beneden denderen, waarin je normaal wel iets nat wordt, maar niet heel erg... Nou wij hadden dus de pech! We gingen door een heel fantasieland, het land van Broer Konijn. Er was een heleboel tezien over hoe de beer en Rein, broer Konijn probeerden te pakken.. Maar op het moment dat we langs de grote splash gingen, kwam daar net een boot naar beneden... Wij kregen dus dat precies over ons heen. Anders waren we zo goed als droog gebleven. Nouja het was warm.. Dus laat maar komen. ;-) We redden ons er wel mee.
Oh, het is tijd om af te sluiten, morgen meer!

Turkey Lake.

Dinsdag 21 December 2010

Op 1 van de andere dagen dat men weer was gaan golfen ben ik naar het Turkey Lake gereden. Op google maps had ik gezien dat er een groot park bij lag en dat het er zeer interessant uitzag! Ik heb het geweten.. Op de foto's ziet het er zeer rustig uit. Maar eigenlijk kwam ik 1 of andere meeting terecht. Geen idee wat het precies was. Maar rust heb ik er niet gevonden. Wel prachtige natuur!

Men was druk bezig om het meer schoon te houden. Druk werd er heen en weer gevaren. Op de wal stond een grote vrachtauto die elke keer het groen wegbracht wat dit baggerschipje boven haalde.

Je zult maar aan de andere kant van dit meer wonen.. Dan heb je toch een prachtig uitzicht?

Toeval? Nou ik had hem wel zien duiken, maar geen idee waar hij boven kwam. Net op het goede moment had ik de meerkoet weer gevonden. Hij heeft beet!

Hier lag het schipje bij de wal en kon ik even beter een kijkje nemen bij zijn aandrijving. Grappig dat het kan. Wel zeer efficiënt, hij was snel weer weg.

De dag begon behoorlijk bewolkt, het was wel warm. Ik liep 'gewoon' in korte broek en tshirt rond. Naarmate de dag vorderde werd het steeds lekkerder! De zon begon af en toe door te komen. Goed voor het kleurtje, we moeten tenslotte wel bruin thuiskomen...

Eenzaam en alleen... Op een onbewoond eiheiland...

Zelfs daar hebben ze sigaren. Wie rookt ermee?

Kan er weinig meer over zeggen. Sssstt... niet storen, ik geniet.

Daar bij dat bord kun je in het hoogseizoen, de zomermaanden en zo vanaf december bootjes huren.

Ze groeien daar toch echt! Citroenen of limoenen. Geen idee wat het er zijn. Ik heb het ook niet geproefd. Het leek me dat ze nog niet rijp waren.

Hahaha, ik was niet alleen.. Ik kwam nog een eigenwijs tegen! Hij was echt niet bang voor me en dat verbaasde me toch hooglijk. Een schatje was het wel.

Vervolgens zijn we 's avonds naar de kartbaan geweest. De mannen wilden wat speed voelen. ;-) *gniffel* Typisch mannen... Gelukkig was er ook een reuzenrad, daarmee heb ik me wel vermaakt.

Buschgardens.

Maandag 20 December 2010

Buschgardens ligt in de buurt van Tampa, op zo'n 3kwartier rijden van het huis waar wij waren. Het is een dierentuin waarin ook een heleboel achtbanen staan. Het park is behoorlijk groot opgezet... De natuur is er in elk geval prachtig!

Pas maar op dat de alligators je niet te pakken krijgen... ;-)

Wij besloten om als eerste met het treintje te gaan zodat we wat van het park konden zien. Goede keuze, zo kon je om de safari heen.

Niet dat ik daar echt de tijd had om te fotograferen, de dieren toch op behoorlijke afstand en de trein blijft helaas niet stil staan.. Je kon ook op safari, tussen de beesten.. Maar daar moest je 30 euro extra voor betalen. Nee bedankt....
Deze bloemen zie je hier echt niet in de natuur. Daar in Amerika staan ze gewoon frank en vrij. Goud geld mee te verdienen in Nederland/Oostenrijk. ;-)

Deze tijger had het zich gewoon gemoedelijk gemaakt. Lekker liggen. Waarom zou ik me wat van de bezoekers aantrekken? Echt niet!

Ai... Gelukkig is hij/zij niet echt... ;-)

Ik genoot van de bloemetjes om me heen.. Gek toch eigenlijk. Dat heb ik nou wel meer. Ga je naar een 'dierentuin', zet ik vrijwel alleen bloemen op de foto. Mmm...

Ik moest even zoeken, maar vond deze hyena nog. Die was heerlijk aan het genieten.

Het zonnetje in huis! Ik had het wel even nodig... Want ineens besloten degenen die elkaar voorheen niet konden zien of luchten.. Dat ze nu de beste vrienden werden. Fijn om dat te weten dat woorden niet waar bleken...

Ik blij na deze dag, want we hadden de 'verplichte' parken gehad. Ik heb daarna nog 1 park gezien en dat was Disney!!!! :-D Mijn eigen keuze... Dus daar verheugde ik me echt super op.

WOW!!!!!

Vrijdag 17 December 2010

Voordat we een plekje zochten om de zonsondergang te bekijken zijn we naar de pier gelopen. Daar was een sunsetmarket. Oftewel een hippie markt! Echt iets voor mij. Ik zag het al helemaal voor me. Een mooie leren band met mijn naam erop, een vlecht in mijn haar en een henna tattoo.. Maar helaas, dat mocht dan weer niet van Andi. Nouja, de leren band is er wel gekomen! ;-)

Al snel waren we er doorheen en zijn we terug gegaan naar het strand.

Alles werd al snel in een rode gloed gesteld. Maar zwemmen was toch niet meer verstandig. Tenslotte was er geen baywatcher meer! ;-)

Hoe ik mij altijd een zonsondergang heb voorgesteld. Met palmbomen! ULTIEM.

Ik zat te genieten... :-) Ik was echt volledig gelukkig op dat moment.

Het was dan ook een onbewolkte sunset. (althans zo leek het...)

Ideetje van Andi. Ik vond hem erg leuk, dus geprobeerd. Grappig effect! :-) Andi bedankt. :-D

Dit was dan weer mijn idee... Het geluk van een paar schoenen!

We hadden het geluk dat juist die mensen daar in hun stoeltjes het plaatje af maakten.. Knip, knip, knip! Andi was verbaasd. Nee joh, dat zoek ik thuis wel uit... Daar gaat 3kwart van weg. Knip, knip, knip...

Al snel bleek dat er toch wat wolken waren en wij vreesden dat de zon achter de wolkenband zou verdwijnen...

Onze mensen zaten nog steeds heerlijk te genieten terwijl de zon het water liet sissen...

Er zaten wel wolken, maar gelukkig sakte de son in de see! ;-)

En tot slot konden we nog nagenieten van een prachtige lucht!

Dit was tot nu toe de mooiste zonsondergang die ik ooit heb gezien! Ik heb er vele gezien aan het water, aan de zee.. Maar nog nooit zoiets moois als dit met de palmbomen. :-) Fijn weekend allemaal!