Geweldig.

Donderdag 25 Maart 2010

Het is zo'n lekkere tijd op dit moment!! Skiën in een trui of in een bodywarmer, na het werk nog even op het terras om daar te zitten tot een uur of half 6, gewoon in een tshirt. 's Ochtends vroeg al naar het werk lopen in een tshirt. Mmm...

Ok, het heeft best wel wat nadelen. Bijvoorbeeld dat de pistes heel erg zacht zijn en dat je regelmatig bijna stil staat omdat je dan weer in een waterplas terecht bent gekomen. Of gewoon dat er op sommige plaatsen gras door de piste heen komt. Maar ach, dat hoort bij maart!!! Ik vind het heerlijk. :-)

Nog 1 weekje en dan zit het er hier alweer op.. 4 april kom ik weer richting Nederland. Wel super leuk maar ook spannend... Moet zoveel gaan regelen. :-) Ach daar kom ik wel overheen denk ik zo.. Heb ik die maand wat te doen!

Om alles te vieren heb ik het voorjaar ook in huis gehaald. Een bosje hollandse tulpen. Staat zo gezellig. Geniet er elke keer weer van als ik mijn kamer binnenkom. Zonder bloemen geen Annemarie hoor! Dat ga ik echt nog missen dat ik niet even snel goedkoop bloemetjes kan halen. Alles is zo onwijs duur hier... :-(
Nouja.. Die tulpen.. Zijn en blijven natuurlijk leuke fotoobjecten. En makkelijke modellen. Ze bewegen niet. *gniffel*

Onderstaande foto is gemaakt op 24 maart... Vandaag (de 25e) ligt er al helemaal geen sneeuw meer. Zo snel gaat het op dit moment. Leuk om te zien dat het ook gelijk echt groen wordt en dat je tussen de sneeuw ook al de eerste bloemetjes op de weiden ziet komen.

De mensen profiteren er ook gelijk allemaal van. Ze hangen de (vuile?) was weer buiten!

Ik denk dat onderstaande foto toch wel echt bewijst hoe warm het hier op dit moment is... Denk daarbij het contrast dat ik in mijn skileraarpak in de stoeltjes lift zit met ski's aan voor de laatste afdaling van de dag... :-) Dan kun je je voorstellen dat het hier op dit moment echt 2 werelden is!

Ohja... Met de auto is een lang verhaal geworden... In elk geval. :-) Het is uiteindelijk allemaal goed gekomen. Nieuwsgierig? Kijk dan maar even bij Koei.

Lente?

Zondag 21 Maart 2010

Afgelopen week viel er nog even wat sneeuw... Ja even wat sneeuw. ;-)

Bovenstaande twee is mijn uitzicht uit mijn kamer. Ik keek echt even flink gek toen ik dit zag. Ik wist wel dat er sneeuw voorspelt was, maar zoveel, nee die had ik even niet verwacht.

Het is deze bewuste dinsdag de hele dag blijven sneeuwen... Uiteindelijk was er een laagje van ongeveer 40cm nieuwe sneeuw. Erg prettig, we konden het goed gebruiken.

Ik zou om half negen met een collega gaan skiën, alleen toen ik de aanblik van deze weg zag heb ik gelijk maar even een sms gestuurd dat ik wat later kwam. Nee ik was niet met de auto, maar mijn voetpad door de wei was nog niet vrij gemaakt en dan ga ik daar echt niet vrijwillig me broek zeiknat maken als ik nog de hele dag moet werken. :-)
Het was nog even een dagje heerlijk tiefschnee skiën. Ik heb ervan genoten.

Bovenstaande foto zag ik ook nog vanuit mijn kamer...

En zo ziet dat plekje er nu uit.. :-) Yep! Krokussen. Geweldig! :-) Dat vind ik nou echt genieten. In het dorp heb ik ook al de sneeuwklokjes gezien. Zo ook de narcissen die omhoog schieten. Ook hier is de lente goed begonnen nu.

Dat merk ik trouwens ook op de piste. Het is 1 grote waterpartij. Eigenlijk hebben we gewoon een speedboot nodig, dan kunnen we echt waterskiën. :-D We zien het wel! Officieel duurt het seizoen nog 2 weken. Deze week heb ik sowieso nog werk. Weer een groepje kids, morgen kunnen we 'lekker' naar boven toe. Naja, waarschijnlijk is het daar sowieso beter dan beneden. We zullen wel zien. :-)

Ondertussen ben ik heel druk bezig om hier een auto te zoeken... Dat gaat niet helemaal vlekkeloos... Hopelijk krijg ik maandag of dinsdag een telefoontje en kan ik een testritje gaan maken. Daar horen jullie nog wel meer over. Ook nog even de verzekeringsman bellen voor het een en het ander. Jaja, alles begint steeds meer vorm te krijgen! Heerlijk. :-) Goed gevoel!

Hier wordt me al zo vaak gevraagd wanneer ik de inburgeringscursus ga doen om de Oostenrijkse nationaliteit aan te nemen. Nou dat gaat me toch eigenlijk nog wel wat te ver. ;-) Daar wacht ik nog wel even mee, hihi.

Het blijft...

Vrijdag 12 Maart 2010

helemaal optimaal genieten hier! Zo heerlijk, zo fijn. :-)

Zo af en toe valt er dan weer wat nieuwe sneeuw bij en dan is het echt genieten. Daar moet je dan ook even van profiteren. Want meestal is het hier toch al aardig groen... Je merkt dat het richting de lente gaat...

Eigenlijk is dit gewoon de 2e serie van Woordeloos.. Maarja.. Om nou nog een keer niets te schrijven dat ging me even te ver.

Schrijven gaat op dit moment sowieso toch beter dan spreken.. Ik ben aardig me stem verloren. Het heerst behoorlijk. Samen met de rook waar ik wel veel in zit dat is dan wel balen. Tot nu toe kan ik me er nog aardig uit redden. :-)

Elke ochtend als ik het huis uitstap zie ik zo'n soort tafereeltje.. Ja hier kan ik echt aan wennen!

Mijn huisbaas zegt altijd: Heeft de Kaiser een hoed, dan gaat het sneeuwen.

In dit geval klopte dat wel aardig. Want er is daarna weer wat sneeuw bijgevallen!!!

Woordeloos...

Zondag 07 Maart 2010

*DANS!*

Donderdag 04 Maart 2010

Even een heel snel berichtje zonder foto's of wat dan ook.....

Weten jullie waarom? Omdat ik dit nieuws gewoon met jullie wil delen!!!! Ik doe al de hele tijd vreugdedansjes.... Al enig idee?

Ok komt het....

IK HEB WERK GEVONDEN HIER IN OOSTENRIJK!!! VANAF HALF MEI GA IK HIER IN DE ZWEMBADHORECA WERKEN!!! Tot begin november ongeveer. En dan vanaf december weer skiles geven!

Zo, dat moest ik even kwijt. :) Ga ik nu lekker eten en verder blij zijn! Tot het volgende berichtje.