Maart 2013. :-)

Zaterdag 30 Maart 2013

In vogelvlucht neem ik jullie door maart 2013... :-) Ik moet bekennen dat alle foto's die de afgelopen maanden verschenen zijn gemaakt zijn op mijn telefoon... Mijn camera's (alle 3...) liggen te verstoffen! Maar dat komt wel weer... :-)

Het was zo warm die dag dat al mijn kinderen besloten te gaan zonnebaden.. Maar dan wel in de skikleding. Al stelden ze zichzelf voor dat ze in bikini lagen, hihi.

Kwamen omdat het ineens even heel kort... warm was ook de lenteklokjes ineens tot bloei! Korte opleving van de lente. Want eigenlijk is het hier ook gewoon koud en veel sneeuw...

Was het genieten van de meest mooie wolkenluchten!

Moest er natuurlijk gefeest worden. :-) Samen met mijn achternichtje hebben we 2 giga party's gehouden. WOW! Ik weet weer wat après-ski is. :-) THNX schatten.

Kwamen mijn favo's oftewel 'die Jungen Zillertaler' aka juzi's 2x in Ellmau optreden. Daar moest ik natuurlijk bij zijn! En met mij heel veel andere skileraren. :-) Geweldig!

Was het genieten alsof het in Januari was. 1 voordeel van koud weer... De sneeuw blijft perfect. Nu trouwens nog steeds!!!

Was het daarna goed après-skiën. Boven op de berg met live musik. Wat wil een mens nog meer. :-) Niks!

Was het ook beneden nog steeds prima uit te houden! :-)

Verstopte de Wilder Kaiser zich toch geregeld achter de wolken...

Was het toch eigenlijk best wel een beetje lente. Waar ik me dus op verkeek toen ik bij mijn favo hut ging eten... Was het daarna een beetje lastig om op de piste te komen. :-D

En toen we daarna in de gondel zaten had ik nou niet echt het gevoel dat ik ging skiën.. Maar eerder dat ik naar de badesee ging...

Eenmaal boven kwam je dan toch echt weer in een echte ijswereld terecht! In dit geval in de ijskapel. :-) Wat trouwens een officiële plaats is om te trouwen!

Vervolgens bleef het gewoon genieten van de verse sneeuw!

Zie je dat het toch wel een beetje lente is.. Het dal is al bijna sneeuwvrij!

Maar last but not least... Bouwde ik mijn eigen feestje omdat ik het seizoen er (eindelijk) op heb zitten! :-)

Het heeft er misschien zo uitgezien op mijn blog dat we een GEWELDIGE winter hadden. Niks is minder waar. In 100 jaar nog nooit zo weinig zon geweest als dit jaar.. Daarvoor dus wel perfecte pistes. Ach ik heb er weer van genoten. Net zoals dat ik nu ga genieten van mijn vakantie tot en met 5 mei. :-) :-) :-)

Ohja en ik ga weer proberen vaker te bloggen. Nu ik weer heel veel tijd heb voor hobby's.. (ik heb er maar 10... ) moet het toch lukken om weer meer te fotograferen!

Oef oef.. Foei foei!!

Woensdag 06 Maart 2013

Zo kijk je weer op je website en zie je dat je gewoon 3 weken langs niks van je hebt laten horen.. Oeps oeps... :-( Niet helemaal de bedoeling! Sorry mensen... Ik ben op dit moment actiever op facebook. Dat gaat toch net iets makkelijker vanaf mijn telefoon. Maar ik vergeet jullie zeker niet!!!

Ik geniet van het mooie weer dat er op dit moment is. Veel mooi weer hebben we trouwens niet gehad.. Er is 37 procent minder zon geweest afgelopen tijd... En de winter was in 100 jaar niet zo grijs... :-( Maar goed! Daarvoor is maart nu hopelijk super mooi!!!

Had ik eindelijk weer eens een goede kindergroep. Dus hop naar het Iglodorp in Brixen! :-)

Zag ik voor mijn neus (gebeurt wel vaker hoor ;-)) een paraglider starten. Blijft een geweldig gezicht!

Vond ik dat mijn kids dat wel na konden doen. Dus heb ik onze parachutes even uit de kast gehaald.. De kids vonden het geweldig!

Was het na een ochtendje proef werken (voor eventueel van de zomer) het in het dal zo bewolkt dat ik toch maar besloot een rondje te gaan skiën...

Ver kwam ik echter niet.. Want mijn schatje zat op een terras en daar ben ik toen ook maar blijven hangen.. 2 uur later was het zo laat dat ik alleen nog maar terug kon skiën naar Ellmau. Maar ach mijn vrije dag was zo wel heerlijk!

Mijn baas lief aangekeken en toen mocht ik zelfs zondag nog vrij hebben! Het leek zo slecht weer in het dal. Maar eenmaal boven... Zaten we toch echt heerlijk boven de wolken/nevel. ;-) ZALIG!!!

Het was natuurlijk gewoon genieten boven de wolken! Heerlijk eind geskied met mijn schoonfamilie. ;-) En daarna zijn we om kwart voor 12 op een terras weer geland en zomaar ineens was het half 3... Tijd voor apres-ski in het dal dus. ;-) hihi. Weer zo'n heerlijke dag!

Op dinsdag was het weersvoorspelling zo goed dat ik besloot wat eerder te starten en zo pakte ik de mooiste tijd van de dag mee! Kwart voor 9 's ochtends en geen mens op de piste.. Paar km gemaakt en dan hop lesgeven!

Inmiddels ben ik alweer 2 dagen met een kindergroepje op pad. Echt super leuk. :-) Kunnen nauwelijks remmen en komen inmiddels de sleeplift af! Juhu. :-) Blijft leuk!

Dus ik geniet nog even verder tot begin april! Ik zal echt echt echt gaan proberen me vaker hier te melden!!!

DRUKKK!!

Maandag 18 Februari 2013

Zo 2 weken stilte... Genoeg gebeurd. Ik zal jullie even updaten. ;-)

In de afgelopen 2 weken genoot ik van de (zeldzame) mooie dagen! :-)

Gelukkig ook een keer op zaterdag redelijk mooi weer!!

Dus daar genoot ik nog veel meer van!! :-)

Vierde ik carnaval in Duitsland... Waar ze het niet konden laten om de Nederlanders een beetje voor schut te zetten...

Tenslotte staat de Nederland bekend als 'kaaskop'....

Waren wij daarbij helemaal groen geschminkt.. Met een knipoog naar de 'Tracht'. :-) Maar het viel zeer zeker in de smaak.

Was ik zelf met carnaval helemaal verkleed als piraat! :-) Oh oh wat heb ik een lol gehad met mijn pistooltjes... hihihi

Ging ik diezelfde dinsdag naar een concert. Waar het gewoon echt super gezellig was!

Vervolgens had prins Valentijn een leuke verrassing voor mij... Nadat ik eind januari zelf al een ongeluk had gebouwd met mijn auto... Bleek er nu iemand leuk in de mijne gereden te zijn. :-( Beetje balend. Zeker ook omdat diegene weggereden is... GRMBL!!!

Maar goed... Niet getreurd.. Ik ging alsnog gewoon verder met genieten van het mooie weer en het feit dat ik me zo goed voel!

Tsja en toen kwam weer de zaterdag. Voor de verandering... Was het weer weer eens slecht. En dan houden wij gewoon niet van skien. ;-) Dus even gebeld met een vriendin.. Samen de berg omhoog gewandeld en 's avonds veel later dan met de rodel weer naar beneden! Oh oh wat hebben wij een los gehad. ZALIG!!!

Al met al 2 bewogen weken. :-) Ik heb genoten en ga dat zeker in de aankomende tijd ook doen. :-)

Genieten puur.

Dinsdag 05 Februari 2013

Sorry mensen.. ;-) Jullie heb wel gemerkt ik reageer wel bij jullie, maar zelf bloggen. Even weinig zin in. Ik geniet van mijn nieuwe leven. :-) Ga naar feestjes, werk gewoon heel normaal. Laat me uitnodigen door mijn gasten voor een 8 gangen gala-diner... ;-) Ga naar een concert.. Doe leuke dingen met vriendinnen etc. Ik vermaak me prima.

Ondertussen is natuurlijk elke dag de werkomgeving anders. Al is het al van het weer... De foto's die ik jullie laat zien laten eigenlijk een mooie winter zien. EChter dat is gelogen. Het sneeuwt of het regent bijna altijd. Of het is nevelig. De zon mogen we bijna nooit begroeten. ;-)

Kijk af en toe komt dan de zon door.. Het ziet er wel mooi uit dan! Prachtig landschap!

De Kaiser dan half verstopt... Gewoon genieten toch??? :-)

Tsja en af en toe moet ik gewoon een huisdier zoeken waarmee ik kan knuffelen. Want dat mis ik toch eigenlijk wel hoor. Een beestje dat er altijd voor je is... :-( Gelukkig was Maya bereid om heerlijk ven bij mij op schoot te gaan slapen. :-D

JUHU!!

Zaterdag 26 Januari 2013

DANK!! Voor de vele lieve reacties op mijn blog. :-) Ben er even stil van geworden... :-)

Maar mensen... het gaat goed met mij!!! :-) Ik voel me goed, ik voel me happy en geniet van het leven. Het weer speelt dan ook gewoon echt even gigantisch mee... Kijk maar:

Zeg nou zelf, als je dit soort uitzichten dagelijks hebt, dan kan het toch niet slecht gaan??? :-)

Onderstaande foto was vanochtend om 9 uur.. Alweer zo'n mooie dag! :-) Ik hou ervan. :-)

Kijk en dan na het werken alsof we dan nog niet genoeg gesport hebben.. Dan duiken we toch nog even de klimhal in.. Het enige waar je dan echt mee bezig bent is. Hoe kom ik boven en hoe zorg ik ervoor dat ik niet ergens halverwege in mijn harnas val. ;-)

Maar echt nodig hebben doe ik dat niet.. Want ik straal, ik geniet.. Ik ben vrij en kan doen en laten wat ik wil.. Juhu!!!