Babynieuws!

Dinsdag 14 Februari 2012

En daar moet ik natuurlijk het mijne van weten... Dus nadat ik mijn baas lief had aangekeken en gevraagd of ik alsjeblieft deze week vrij kon nemen... En ik goedkeuring kreeg! Ben ik een aantal uur later in de auto gesprongen om eventjes naar Nederland te rijden...

Misschien had ik eerst even naar het weer bericht moeten kijken zodat ik niet 500km in de sneeuw had gereden... Maar ach, dat boeide ook niet!

Vanavond op bezoek geweest bij mijn super schattig kleine neefje Destin! :-) Echt super leuk! Tot en met vrijdag ben ik nog in Nederland en dan vertrek ik weer naar Ellmau. Juhu. Ik mis de sneeuw nu al... :-) Als ik weer thuis ben komt er wel weer een langere update! Tot snel.

Spring!

Dinsdag 04 Oktober 2011

Deze bepaalde wandeling liep ik, want ik wist dat daar een heel veld met springbalsemien was. Was ja... Want ze zijn daar aan het werk en hebben zomaar al die bloemetjes weggevaagd... Beetje jammer!!!! Gelukkig stonden er nog een paar... :-)

Ik vind het zo heerlijk ruiken! Bovendien heel erg grappig om die zaaddoosjes open te laten springen, hihi..

Hoe meer zielen hoe meer vreugd...

Als je dan voorzichtig een zaaddoosje open maakt en goed oppast... Dan blijft daar nog wel het een en ander aan het steeltje hangen! Grappig.

Verder lopend lag de Kitzbüheler Horn er nog prachtig bij. Trouwens ook het gras dat men nog niet gemaaid had.

Kijk maar hoe mooi! :-) Leuk dat rood-witte.. Krijg je bijna het gevoel van dat het een vuurtoren is, of niet?

Oh, wacht even. De plantjes schreeuwen om het hardste dat ze ook aandacht willen. Nou prima! Straal maar mooi hoor. :-)

Genieten van de bloemen die nog op openbarsten staan. Deze behoren volgens mij tot de lampionnenplant! :-)

En als ik dan omkijk zie ik al heel snel de zon ondergaan...

Het wordt tijd om weer naar huis te gaan want het koelt echt rap af dan!!!

Uitsmijter. (9)

Vrijdag 23 September 2011

Als je dan het geduld op weet te brengen om te wachten op het treintje.. Dan moet je er ook gelijk maar een uitsmijter van maken vond ik dan! :-) Wie lui is, gaat met de trein naar beneden, wie wat beweging wil in het weekend, gaat lekker lopen. In elk geval! Ik hoop dat jullie een fijn weekend hebben. :-)

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!

Stroomversnelling...

Maandag 18 Juli 2011

Mijn leven is op dit moment net een waterval.. Het gaat ontzettend snel... ;-) Bovendien krijg ik het behoorlijk druk.. De aankomende 2 weken. :-)

Familiebezoek, ga uiteraard mijn verjaardag woensdag vieren.. Ik ben een kwart dan, hahaha. ;-) Op naar de helft. :-p Paar concerten, een goede vriend van mij is hier etc. :-) Dus tot over 2 weken!

Sneeuw! Tekort?

Zaterdag 12 Februari 2011

Foto's kunnen vertekenen... Zo zullen jullie op deze foto denken, wow wat ligt er veel sneeuw, wat heerlijk etc! Maar schijn bedriegt... Ja het sneeuwde die dagen echt onwijs veel! :-) Maarr... Vandaag las ik een berichtje op internet dat er in 20 jaar niet zo weinig sneeuw heeft gelegen! Desondanks, zijn eigenlijk de pistes nog wel redelijk. Het wordt wel hoog tijd dat er weer wat gaat vallen.

Ondertussen vermaak ik me nog altijd heel erg prima! Het leventje gaat lekker, in de skischool is het helaas nog steeds rustig. Afwachten maar! Het zou wel leuk zijn als het nu eens wat drukker zou worden..

Schreef ik mijn vorig logje nog dat mijn camera me zo aan het irriteren was, daar komen alleen maar problemen bij en bij. Bijvoorbeeld dat ik af en toe de belichting niet meer in kan stellen, dat er steeds meer vlekken overal verschijnen.. Hoog tijd dus dat er een nieuwe kwam! Die inmiddels onderweg is. Ik hoop hem as maandag te ontvangen! Juhu, geen foto's meer bewerken, me niet meer ergeren. Maar vooral opletten dat de camera niet meer valt, want daar schijn ik toch wel een handje van te hebben.. :-(

Ik zou zeggen kijk en geniet maar even van deze foto's. Ellmau in het wit!

Vervolgens de volgende dag begon het echt flink te vriezen! We hebben een week sneeuw op de bomen gehad, zonder dat er verse sneeuw bijviel. Elke ochtend was het zo'n prachtig gezicht met rijp. Het hele mikmakkie! Genieten. :-) Hier alvast een voorproefje op wat er nog gaat komen.

Dit heeft een week geduurd en toen schoot de temperatuur omhoog naar ongeveer 10 graden. Dus het is nu een grote natte boel! Vandaag begon het vervolgens nog een beetje te regenen.. Balen! Maar goed, we kunnen er weinig aan veranderen.

Ach we kunnen nog skiën. :-) En als er deze week nog wat valt, dan hebben de Nederlanders die over een week komen, weer een goede piste! Maar vooral is het belangrijk dat er over 2 weken weer genoeg sneeuw ligt, want dan komt er leuk bezoek uit Nederland. Waar ik me echt super op verheug!!