Emigratie?

Woensdag 06 Juni 2012

Kijk wij mogen dan allemaal geëmigreerd zijn.. Maar dat betekent niet dat we natuurlijk niet meer van Nederland houden...

Bovendien, laat nou het land waar wij wonen, zich niet eens geplaatst hebben voor de Ek... Tsja, wat let ons dan om mee te doen met de oranje gekte? ;-) Nou helemaal niks!!!

Vandaag zijn we met een stel goed bezig geweest! Het huis ziet er goed oranje uit!

Kijk maar, hier kan je echt niet omheen dat wij voor Nederland zijn!

Want zelfs de boom zijn wij echt niet vergeten!!!!

Wil je naar de garage? Dat kan, maar dan moet je dus wel even langs de oranje haag! Hup holland hup!!!

Kijk en wij zijn niet de enigen. :-) Namelijk de overburen doen ook goed mee!

Zeg nou zelf... We zijn misschien niet de mooiste oranjestraat van Nederland, daarvoor zijn we met te weinig. ;-) Maar we kunnen zeer zeker mee doen met de mooiste oranjestraat van Oostenrijk!

P.s. Onze Duitse onderbuurman, die kan er wel om lachen, maar hij heeft wel toegezegd dat hij op zoek gaat naar zijn Duitse vlag. ;-) Hij kan tenslotte zo moeilijk achterblijven! Ach, het hok voor het afval hebben wij nog niet te pakken genomen. Daar mag hij zijn vaderlandsliefde tonen. ;-)

Lullig!

Donderdag 24 Mei 2012

Tsja je zult daar maar zitten in je 'eigen' stadion. ;-)

Oranje?

Woensdag 23 Mei 2012

De reden dat dit bericht hier erop staat is.. Dat ik aan het kijken ben of Nederland wel zijn best doet in de voorbereiding op het EK! München is ja niet zover. :-)

Maffe mutsen!

Maandag 16 April 2012

Het begon nog normaal! :-)

Maarja dat is lang zo leuk natuurlijk niet voor kinderen. ;-) Dus daar moeten wel gekke bekken getrokken worden! :-D

Nouja mijn neefje kan dat natuurlijk nog niet zo goed. Dus dan maken we maar een normale foto. ;-) Te zijner tijd maken we met hem ook nog wel eens zo'n serie, hihi.

Lekker puh...

Maandag 04 April 2011

Ik zal gelijk maar met de deur in huis vallen.. Dit logje wordt geschreven vanuit Drachten! Wat een verrassing moest blijven.. Was voor een aantal al geen verrassing meer, maar voor Jan en Hanny dus wel! Zij wisten van helemaal niks... :-) Ik begin van vooraf aan.. Wel zo makkelijk...

Wij hoorden in eerste instantie dat er op 24 april een feestje zou zijn in Nederland. Waar wij eigenlijk wel heel erg graag naartoe wilden. Dus wij hadden dat eigenlijk al geregeld.. Werd dat afgezegd. Balen! Want eigenlijk had ik me toch wel heel erg verheugd op Nederland.. Nouja dan niet!

Maarja, dan heb jij vakantie en Andi niet.. Begon toch wel te kriebelen. Bovendien wilde ik heel graag wat vrienden bezoeken die door omstandigheden niet naar Ellmau konden komen deze winter. Nouja, dan ga ik toch wel gewoon alleen! Uiteindelijk in de auto gestapt en gaan rijden. (planning staat voor de hele week al vast...

Jullie weten nog wel he dat ik bij RadioNL in de uitzending was? Zo niet, kijk dan nog maar even hier of hier bij Koei. Toevallig kreeg ik van die DJ zaterdag een berichtje... Dat als ik wilde mijn moeder maar op moest geven voor de prijzen.. Ja goed idee, tenslotte is ze dinsdag jarig! Dacht ik...

Totdat ik Nederland binnen reed.. Heb ik hem toch maar even gebeld of we er niet wat leuks van konden maken in de uitzending. Tenslotte kwam ik ook hun sticker brengen! Ja dat was wel mogelijk. Ik was inmiddels al in Drachten gearriveerd en zat bij de buren, uit het zicht. Belt hij weer. Ja, ben je er al. Ja wel in de buurt, maar nog niet thuis. Ok...

Met mij aan de telefoon heeft hij gebeld. Met Wijkstra.. U had een plaksel besteld, tegen mijn moeder. Die begreep er helemaal niks van en werd een beetje kribbig toen hij perse mijn vader wilde hebben. Uiteindelijk kwam hij toch aan de lijn. Ook hij wist natuurlijk van niks.. Ik zat te stikken in de auto. Heb mijn neus en mijn mond dicht moeten houden. Anders had ik mezelf allang verraden! Ik kwam niet meer bij.. Ik hoorde dat natuurlijk ook allemaal. In tussen was ik alweer in mijn auto gestapt en reed langzaam hier richting huis.. Waarbij op het laatst vol op de toeter! Woehaa, die gezichten. Zo verbaasd.. En uiteraard viel toen ook het kwartje dat het ging om de sticker achterop de auto. De verrassing was echt compleet. Al had ik daarna nog wel wat uit te leggen, want hoe had ik dit nou weer voor elkaar gekregen? Tsja... Ik heb zo mijn contacten.. Eerst dachten ze nog dat het alleen was zo tussen ons.. Maar nopez, het hele verhaal is te horen geweest live op de radio! Geweldig toch?

Anyway.. Lekker puh! Maar vooral lekker puh twee...

Al een tijdje wilde ik heel graag mijn foto's van vroeger van de skilessen hebben. Ik heb ze helaas niet allemaal... Toen ter tijd werden er niet zoveel foto's gemaakt. Op de zoektocht naar deze foto's, kwam ik onderstaande foto tegen. Ik lag helemaal in een deuk.. Hoezo Annemarie is eigenwijs?


Klik voor groter.

Ik geloof echter dat Jan & Hanny nog zo van slag waren van het verhaal met RadioNL, dat ze deze niet gelijk door hadden.. Het heeft eventjes geduurd, maar inmiddels zien zij het. Jullie ook?