Vele fotorondjes...

Dinsdag 21 Februari 2012

Gaan er de aankomende tijd komen....

Wat ik hier nog niet verteld had was dat ik was begonnen met trainen voor de volgende opleiding qua skiles geven... Ik wilde een trap hoger. 1 van de vereisten daarvoor is dat je een slalom moet skiën. Wat ik dus ook vandaag aan het trainen was. De eerste 2 keer gingen echt super vandaag, helaas de derde keer niet. Mijn ski ging de andere richting uit dan dat mijn lichaam van plan was. Het omslagpunt lag bij mijn knie...

Helaas dus niet helemaal goed. Ik heb nog relatief veel mazzel gehad hoor. De banden zijn niet helemaal doorgescheurd.. Er zitten wat kleine scheurtjes in en de pijn is eigenlijk wel goed uit te houden. Achja, risico van het vak kan gebeuren. :-) Met een brace om mijn voet ben ik inmiddels alweer redelijk mobiel. Ook autorijden mag ik gewoon. Dus prima. Dan pak ik de camera maar weer vaker. Op de knieën gaan zal lastig worden. Maar heey, ik heb een camera met heel veel zoom erop en een toffe macro lens! Daar vermaak ik me wel mee hoor... Hihi. :-)

Ik ga nog even terug naar de tijd in Nederland. Trotse tante! Wat een schatje is mijn neefje. :-)

Ik was nog een dagje bij mijn nichtje op school om te kijken waar zij naar school gaat... Vervolgens ben ik over de afsluitdijk gereden en daar zag ik toch al wel wat kruiend ijs.. Dus op de terugweg besloot ik even te stoppen. Maar helaas... Het ijs lag net tever van de parkeerplaatsen vandaan. Ik vermoedde wel dat het op andere plaatsen weer was, maarja ik had nu eenmaal beloofd voor het avondeten weer thuis te zijn. ;-)

Toch vond ik het een prachtig gezicht! Dit had ik nog nooit gezien. :-) Erg leuk om mee te maken!

Dus ik zou zeggen... Bereid jullie maar voor... Ik ben weer terug! Woehaa. ;-) Elk nadeel heb zijn voordeel...

Gelukkig Nieuwjaar!

Vrijdag 31 December 2010

Ik wens iedereen het allerbeste toe voor 2011! Geniet van het leven, geniet van de medemens. Dat je gezond mag blijven of gezond mag worden. :-) Maak er een mooi 2011 van!

Levensles.

Dinsdag 19 Oktober 2010

Soms zie je door de bomen het bos niet meer... Dan wordt het tijd om afstand te nemen...

Zodat je alles weer meer in een geheel ziet.

Stukje voor stukje wordt dan steeds meer zichtbaar. Andere dingen worden belicht.

Totdat je alles weer op een rijtje hebt.

En je verder kan gaan!

Afscheid.

Maandag 06 September 2010

Lieve mensen,
Voorlopig zet ik mijn blog even op een heel laag pitje. Misschien dat er af en toe een logje gaat verschijnen, maar dat is niet zeker... ;-)

Begin oktober ben ik weer terug!

Tot die tijd bezoek ik jullie wel gewoon hoor... En zal ik ook zeker Koei dagelijks bij blijven werken. Althans. ;-) Er zal een dagfoto verschijnen maar of dat op de dag zelf is.. Blijft de vraag!

Tot blogs.

Afwezig.

Woensdag 07 Juli 2010

Gisteren zijn onverwacht mijn ouders naar Oostenrijk gekomen. Ik keek echt heel erg verbaasd en ben het natuurlijk ook. ;-)

Betekent tevens dat ik op dit moment gewoon even niet veel aanwezig ben hier! Ze gaan as vrijdag weer terug, dus de tijd die er is, moeten we dan ook maar even gebruiken! ;-)

Vandaar even geen reacties en nieuwe blogjes. Tot volgende week!