Probleem.

Maandag 28 Juni 2010

Het is heel gek... Deze maand is ineens mijn bandbreedte gebruik op mijn blog met het 10voudige gestegen... In plaats van 3 gb zit ik ineens op 33 gb. Oftewel: teveel...

Ik heb dus geen idee waar het van komt. De bezoekers aantallen zijn gelijk, foto's staan hier niet op het domein etc. Maar toch, ik kreeg een waarschuwing. Daarom tot en met juni mijn blog maar even op stil. Voordat hij helemaal offline gehaald wordt en / of ik veel kosten krijg. Vandaag gelijk maar even contact opnemen met de helpdesk!

Ik kom wel gewoon bij jullie buurten hoor! Tot snel hier weer. :-)

Pandora kapot... :-(

Dinsdag 22 Juni 2010

Al een tijdje geleden is mijn pandora armband gewoon gebroken... Ik wilde de armband om doen en ineens lagen alle bedels op de grond.

Behoorlijk balen dus, want dat krijg je zelf niet gemaakt...

Toen Andi voorstelde om naar Salzburg te gaan, bedacht ik gelijk dat daar natuurlijk de Pandora shop zit... Ik dacht, als ik een kans heb om om te ruilen dan is het daar wel. Dus zo gezegd, zo gedaan! Mijn kapotte armband meegenomen en laten zien...

In eerste instantie adviseerden ze mij om toch naar de eigen juwelier te gaan, maarja, die zit dan weer in Innsbruck. Niet gezegd trouwens. Ze vond het toch wel erg sneu, dus haar chef gebeld... En inderdaad!!! Ze mochten de band omruilen! Dus nu ben ik weer trotse eigenaar van een hele armband.

Pandora Salzburg, bedankt voor de goede service!!!

Dubbel gevoel.

Donderdag 03 Juni 2010

Ik dacht, laat ik ook maar weer eens wat van me horen. De afgelopen tijd is een hele rare, hectische tijd geweest. Met hele hoge pieken en hele diepe dalen... Daar tussenin bestaat geloof ik op dit moment bij mij bijna niks.

Als ik dan nu begin met de pieken en daarna de dalen... Dan weten jullie straks de pieken niet meer. Is het omgekeerd... Dan bestaat er geen aandacht voor de pieken...

Ik begin gewoon met het grootste dal. Het bericht dat er 'iets' gevonden is het bij het bevolkingsonderzoek bij Hanny. Om vervolgens te ervaren dat het niet goed is... Dan voel je je behoorlijk op afstand kan ik jullie vertellen...

Grote piek is dan weer dat Andi en ik zijn gaan samenwonen ;-) en dat er vrij en snel internet is aangevraagd. Inmiddels is het onbeperkt mobiele internet geleverd en ben ik weer volledig online! Vanaf 16 juni (memorabele datum...) heb ik ook weer 'gewoon' breedband.

Voor de rest, gaat het goed op me werk! Heb het er naar mijn zin. Zeker nu, nu mijn collega's ook begonnen zijn en we gezellig met minimaal z'n 2en zijn. Toch een stukje gezelliger!

OHja en tot slot heb ik nog een vriendelijk verzoek voor jullie. Mag ik wat van de zon hebben? Ik heb hier alleen nog maar regen gezien. Tunnels en straten hier in het dorp daar staat 30cm water. De golfbaan staat helemaal onder. Maar nog erger. Het is stervenskoud! 5 graden... Zodat ik elke ochtend wakker wordt en verse sneeuw op de bergen zie.

Prettig Gestoord!

Woensdag 14 April 2010

Jullie kennen mij inmiddels wel volgens mij... ;-) In elk geval genoeg om te weten dat ik veel me eigenlijk niet te gek is.. Een dagje Maastricht of Zeeland? Oh ja hoor prima! Ik rij wel of ik trein wel. Ook al is het 300km heen en 300km terug. Maakt mij het wat uit...

Nou gebeurt het me niet vaak dat ik dan iemand tref die het ook niet snel te veel is...

Nu heb ik iemand leren kennen die precies hetzelfde is qua reisgedrag. Zo leuk. Voorbeeld... We hangen aan de telefoon en hij vraagt hoe het was in Maastricht en ik vertel dat het super was, mijn lievelingsstad van Nederland. Vervolgens komt de reactie: Nou dan gaan wij daar ook nog naartoe...
Voorzichtiger als ik geworden ben zeg ik, dat kan zeker weten, maar het is wel 300km rijden. Ik weet eventueel ook nog wel waar we kunnen slapen bij een hele goede vriend van mij.
Kwam daarop de volgende opmerking. Ach dat kunnen we toch ook in 1 dag doen? Jij rijdt een deel en ik rij een deel. Dan komt dat wel goed. Want ik wil alles van Nederland zien....

Ehmm, wat gebeurd hier? Ik verbaasde me er echt even over!! :-) Maar vond het wel zo super leuk dat hij dat zei!!

Dus mensen als jullie me missen ineens... Je weet waar ik ben. Niet thuis in elk geval!!!

Want met diegene die dat zei, ben ik de aankomende tijd op stap! Zo staat dus een dagje Maastricht (JEUJ!) op de planning, een dagje Amsterdam, een dagje Keukenhof, een dagje Schiermonnikoog, een dagje Friese meren/IJsselmeer en waarschijnlijk ook nog wel een dagje Noord Holland (Zaansche Schans, Volendam enzo). Uiteraard de camera gaat mee, Koei gaat mee. Koei wordt sowieso geupdate (bijna) elke dag. Maar of dit domein wat actief is? Daar heb ik geen idee van! In elk geval.. De foto's houden jullie sowieso tegoed!

Ik ben samen met mijn vriend aan het genieten van Nederland vakantieland!

Duits.

Dinsdag 06 April 2010

Gisteren was Hanny jarig... Daarom ben ik ook terug gekomen uit Oostenrijk. Het seizoen zat er toch al bijna op, dus die 2 dagen vroeger maakten ook niet uit... Vanwege die verjaardag hadden we op zondag en maandag visite van familie.

Op zondag was mijn broer hier met de kids en op maandag mijn zus. Nouja in elk geval... De titel zegt het al: Duits...

Ik heb een beetje problemen gekregen. Ik weet sommige Nederlandse uitdrukkingen gewoon echt niet meer... Egal en passt komen sowieso vaak voorbij.
Maar bij mij wordt het weer niet voorspelt, nee het wordt aangezegd...
Zo ga ik niet werken, maar arbeiten.
Zo ben ik niet iets gewend, nee ik ben het gewoon.
Het is niet hartstikke goed, maar nee het is vol goed!
Maar de meest verwarrende de afgelopen dagen was: ik meld me bij jou. Vriendin dacht echt: ehmm je hebt geen meldplicht. Terwijl ik echt alleen maar bedoelde: we nemen nog even contact op.
En zijn er nog wel meer dingen die me zo even niet te binnen schieten. Lachwekkend is het in elk geval wel!