Kijk mij!

Woensdag 27 Juni 2012

Kijk mij nou mooi zijn!!! :-)

Maar eigenlijk ben ik liever lui...

Genieten...

Dinsdag 05 Juni 2012

Maar voordat we kunnen genieten.. Moeten we even waakzaam zijn. ;-) Want er gebeurd volgens mij weer wat.

Maar ach, dat overleven we wel! Volle overgave gaan we dan beginnen met het genieten. Allereerst natuurlijk even Annemarie lastig vallen..

En de volgende dag als het zonnetje schijnt.. Ga ik gewoon lekker buiten liggen. Wel half in de schaduw natuurlijk. Want in het volle zonnetje is het wel warm.

Eigenlijk he mensen? ;-) Op die stomme tegels is het ook niet alles... Volgens mij kijkt er niemand, dus ik ga maar gewoon lekker op de stoel liggen.

SSSSSST! Niet verraden hoor! :-D

Pas op...

Woensdag 30 Mei 2012

Ik ben heel erg gevaarlijk!!! Want katten in het nauw, maken rare sprongen. Nou ik ook!! Ook al lig ik heel erg bang onder mijn dekentje...

Of nog erger.. Ik kruip in de kussensloop van Annemarie...

Ik laat me wel gelden! Pas maar op, ik heb scherpe klauwtjes. Hihi.

Nouja, uiteindelijk weet ik me dan ook wel te ontspannen hoor. Maar veilig onder mijn dekentje blijf ik wel.

Geen haar op mijn poot die er over denkt om daar onder uit te komen!

Tsja Maus heeft het maar moeilijk. We hebben veel werklui over de vloer gehad ivm de nieuwe keuken en daar is ze niet heel erg blij mee. (zacht uitgedrukt..)

Avontuur op grote hoogte...

Woensdag 09 Mei 2012

Is ze normaal zo schuw.. Dat ze achter de bank vliegt zodra er bezoek komt... Zo is te porren voor een avontuur op grote hoogte...

Over wie heb ik het? Nou natuurlijk onze maffe muts.. Maus... Vorig jaar is ze al een keer van het balkon gedonderd... En hoe dat nou kwam? Nou dat demonstreert ze jullie nu. (natuurlijk zonder vallen)...

Iemand met hoogtevrees moet me niet volgen hoor! Want dan gaat het mis. ;-) Het loopt namelijk dood...

Maar ach, tenslotte ben ik lenig!! We draaien 'zo' even om. Pas op he? Want je kan nog steeds zo naar beneden vallen.

Tenslotte bevind ik me op grote hoogte! Kijk maar hoe hoog! Hebben jullie al hoogtevrees?

Ja, nou oh... Dan ehmm, gaan we wel veilig op de rand van het balkon zitten.. Daar kunnen we niet zomaar afvallen want voor mij zit nog heel veilig de plantenbak.

Maar van zo'n avontuur word ik wel moe hoor.. Dus ik ga maar even slapen.. Sorry, voor jullie heb ik geen plek meer! Want voor zo'n avontuur moet je natuurlijk wel de spieren hebben. En die heb ik natuurlijk heeeeel veeel!!!!

;-)

Fotomodel.

Woensdag 28 Maart 2012

Oeps alweer een week geleden dat ik wat geschreven heb.. Ik ben ook zoooo druk! ;-) Nou valt dat eigenlijk wel mee... Maar aangezien ik niet zo heel ver weg kan op dit moment... Zit ik meestal op het balkon. Dat is zeker geen straf met dit uitzicht..

Bovendien is het op het balkon zo warm dat ik gewoon lekker in korte broek en t-shirt de hele dag kan zitten.. :-)

Soms is er afwisseling in de vorm van monteurs die langs komen... Dat er daar 1tje niet blij mee is... Dat blijkt wel uit onderstaande foto.

Maar al snel is dat ergste leed alweer geleden. Want als het zonnetje komt.. Dan ontpopt madam zich al snel tot een echte sloerie die niks liever doet dan haar buik tonen. :-p

Maar goed... Of het nou in de vensterbank is, of gewoon op de vloer. :-) Lief blijft ze wel!

Je moet alleen niet te dichtbij komen met de camera.. Want ehmm dat pootje ligt echt wel standbye.

Kijk maar hoe ze je aankijkt als je net iets te dichtbij komt! Woehaa. :-D

Nou scheelt het al dat wij een aantal kattenkrabpalen hebben staan.. Dus die nagels zijn niet al te lang. Maar wel behoorlijk scherp. Dus oppassen geblazen ook al heeft ze ze nu nog niet buiten!

Achja ze is gewoon lief. :-) Als er geen bezoek is. Want dan is ze alleen maar bang...

Maar goed.. ;-) Deze foto's zijn eigenlijk alleen maar als test gemaakt maar die test slaagde zo goed dat ik ze het publiceren wel waard vond. Deze foto's zijn namelijk gemaakt met mijn nieuwe telefoon, waar een 8mp camera op zit met macro functie... :-) Ik happy! Hoef ik niet altijd meer met telefoon en camera op stap want ook dit bevalt me wel prima! :-D (voor de liefhebbers, ik heb de Galaxy Note gekocht en ik ben verliefd!)