Sneeuwbloemen.

Dinsdag 08 Mei 2012

Ja mensen.. Ik heb een soort bloemen ontdekt! Dat willen jullie niet weten. ;-) Want oh dat is zo genieten! Het zijn namelijk de heuse echte sneeuwbloemen!

Of niet dan? Of zou ik eigenlijk moeten zeggen sneeuwbloesem??? :-)

Nou zijn niet alleen sneeuwbloemen mooi.. Maar ook sneeuwbomen!

Kijk dit past er nog beter bij! Namelijk de witte variant van sneeuwbloemen.

Zelfs aan de andere kant van het dal zijn er nog sneeuwbloemen te zien!

Ja mensen, het leven in de bergen is een tegenstrijdigheid! ;-)

Een beetje sneeuw.

Donderdag 23 Februari 2012

Toen ik vandaag lekker op het balkon zat viel me ineens op dat ik jullie heel goed kan laten zien dat we hier maar een beetje sneeuw hebben...

De heg die de onderburen van de gemeenschappelijke tuin scheidt was nauwelijks te zien! Normaal kun je daar toch echt niet overheen kijken!

Hier zie je heel duidelijk de hopen sneeuw die opgeworpen zijn door de buren en de sneeuwschuivers. De buren hebben hier een groen afval ton waar ze hun compost mee maken.

Maar het meest valt het toch eigenlijk wel op bij de schommel en het klimrek. Veel ruimte is er op dit moment niet. ;-)

Of wat dachten jullie van het speelhuisje? Daar is zo geen lol aan als je kind bent.. Je komt nauwelijks in de hoogte!

Genoeg te zien hier op het balkon in elk geval! Ik durfde het huis nog niet uit... Maar dat gaat er vast aankomen in de aankomende tijd! ;-)

Sneeuw te koop... ;-)

Donderdag 26 Januari 2012

Heftige week hoor... Er ligt op dit moment zoveel sneeuw... Dit komt maar eens in de 60 jaar voor hoeveel er in deze tijd van het jaar ligt. Nouja er ligt in elk geval genoeg! :-) Ik begin met een paar foto's uit Serfaus...

Serfaus ligt bij mij op 170km rijden, dus 2 uurtjes... Nou moesten wij perse op deze dag weg. Het sneeuwde maar een klein beetje. ;-) De foto's bewijzen het wel. Gelukkig zijn we zeer ruim op tijd vertrokken, om 4 uur, dat we er uiteindelijk een half uurtje te vroeg waren. Ik vond het dikke prima!

Normaal zou ik echt wel zijn gaan skiën. Serfaus en de andere dorpen hebben zo'n mooi gebied.. Maar helaas, bij zo'n storm en zulke sneeuwval ga ik echt niet naar boven! Ik ben uiteindelijk maar door het dorp gaan lopen. :-) En heb voornamelijk genoten van de sneeuw die ondertussen op ons neerdaalde...

Er lag maar een klein pak sneeuw...

De bomen hielden het nog maar net uit. ;-) En wij waren ondertussen ook net sneeuwmannetjes/vrouwtjes..

Tsja dit geeft wel aan hoeveel sneeuw er lag. Toch echt wel meer als een meter sneeuw boven op dat dak! Gelukkig geen plat dak, dat was allang ingezakt denk ik. De dag dat wij er waren... Duurde van 8 uur tot 3 uur. ;-) Toen we terug kwamen bij de auto, hadden we maar 15cm sneeuw van de auto te ruimen. Dat ging nog best goed!

Niet alleen in Serfaus ligt veel sneeuw, ook Ellmau ligt bedolven onder een kleine laag.. Zo zag ik toen ik laatst van mijn werk naar huis liep deze prachtige lucht. Ach en een paar sneeuwranden langs de weg.

Een prachtige speling tussen de wolken en de zon. Maar kijk voornamelijk ook even naar het dak. Yup, het kan echt dat het leven hier nog gewoon doorgaat. ;-)

Je zult je auto er maar hebben staan... Als je hem nodig hebt dan heb je er aardig wat werk van! :-D Gelukkig hebben ze nog even voordat hij eruit moet. De bouw is hier nu helemaal dood. ;-) Dus dat scheelt dan weer!

Maar gelukkig er zijn ook genoeg mooie dagen! Dan is het ook echt volop genieten van perfecte pistes, heerlijke zon en de kou op je gezicht. Jammie! :-)

Het is dan zo genieten als je op weg bent naar je werk. Nadeel is dan altijd dat ik te laat wegga. :P Dus dan alsnog moet haasten. Nouja, een paar foto's konden er gelukkig wel af!

Want zeg nou zelf, dit plaatje hadden jullie toch ook niet willen missen??? :-)

Achja en boven. Nouja het is gewoon een droom. Op zulke dagen heb ik echt een kl*te beroep. Maar niet heus... :-) Dan kan ik ook echt zo genieten!

Het is zo gek. Op sommige plekken sta je echt te kijken van huh, in de zomer loopt het hier toch echt af.. Nu loopt weg en wei bijna gelijk. Echt onvoorstelbaar wat er aan sneeuw ligt bij ons! :-) Het is gewoon 1 grote droomwereld!Tevens had ik weer eens tijd om een uitsmijter te maken. Maar vond het zonde om daarvoor een extra log open te maken. Dus vandaar maar in deze log erbij. :-) Ik heb er nog een paar meer gemaakt!!!

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!

Tot snel! :-)

Gewoon genieten....

Donderdag 19 Januari 2012

Het is hier gewoon zo gezellig dat ik vergeet foto's te maken... Dat ik geen tijd heb om naar uitsmijters uit te kijken laat staan naar Maximaal... Dus ik geloof dat ik dat maar op een laag pitje zet. Dat komt van de zomer wel weer... ;-)

Het leven van een skileraar gaat niet altijd over rozen... Tenminste als je naar de thuissituatie kijkt. Ik, ik die dacht computerverslaafd te zijn.. Heb dus nu gewoon al een week mijn computer niet aan gehad... :-) Nou is dat vrij makkelijk te realiseren omdat ik natuurlijk internet op mijn phone heb.. Maar alsnog!

Maarja wat wil je ook als je dit soort plaatjes ziet op de piste en vervolgens op je eigen balkon. Dan vergeet je toch gewoon dat er een virtuele wereld is? :-)

Komt natuurlijk ook nog bij dat we echt een super ploeg hebben dit jaar! Zoveel leuke mensen. Ja er zitten een paar uitzonderingen tussen.. Maar dat heb je altijd! Niks van aantrekken en concentreren op de leuke mensen. Zo maak ik er in elk geval een super geslaagd seizoen van!

Soms kom ik ook hier natuurverschijnselen tegen.. Waarvan ik bij anderen altijd op de blog riep, die wil ik ook zien. Dat krijg je als je lekker in een lift zit en om je heen kan kijken. Gelukkig zat de camera in de zak! Nu nog het verschijnsel benoemen...

Ik vind het gewoon een kleine regenboog! De kleurtjes passen in elk geval goed bij mij!

Vaak is het gewoon genieten! Al moet ik wel zeggen dat we deze winter weer relatief veel slechte dagen hebben. Veel regen, maar ook onwijs veel sneeuw. Vandaag regende het weer de hele dag bijv. Morgen schijnt er weer 50cm sneeuw te komen... Nouja ik wacht het wel af! :-)

Oeps, ik reed echt niet zelf hoor... Ik vond het plaatje alleen zoooo mooi dat ik het niet kon laten!

Tsja en als je dan thuiskomt heb je ineens een puber in huis... Madam heeft de keukenkastjes ontdekt.. Denk maar niet dat je haar er zo makkelijk weer uit krijgt! :-D Ach, zolang er bij ons niks in staat... Mag ze er van mij zitten!

En zo kabbelt het leven hier door! Ik ben begonnen met klimmen. Ik denk onwijs goed voor mijn rug! Ik merk ineens dat ik daar spieren heb die ik lang niet heb gevoeld.. Op een positieve manier dan. Lekkere spierpijn! Ik hoop dat ik hiermee mijn rug en buik goed genoeg kan trainen om de hernia onder controle te kunnen houden! De pijn ben ik in elk geval vanaf.. En dat is ook wel eens fijn na bijna 2 jaar altijd pijn te hebben gehad. ;-) Voor de rest, biertjes en schnapsjes smaken me goed...

Life is good!! En zo hoort het ook. :-)

Pfoei.

Donderdag 13 Oktober 2011

Ik zeg niet vaak dat ik echt gesloopt ben.. Maar gisteren en eergisteren was ik dat zeer zeker wel... :-) Daar staat wel tegenover dat ik een geweldig weekend heb gehad en dat was me het gesloopt zijn, echt wel waard!!!

Ik heb 5 avonden live muziek mee mogen maken. Van mega tent tot huiskamer concert. En ik heb van alles genoten. :-) Vandaag een kleine impressie.

Het begon met het feit dat Ruud met zijn band een lang weekend zou verbrengen in Söll. Geweldig! Dus ik besluit toch maar gelijk op de 1e avond hallo te gaan zeggen. Ben een beetje vroeg, maar niet getreurd. Ik zit wel even aan de bar. :-) Daar raak ik aan de praat en krijg!!! gewoon kaarten voor de mega tent, helemaal leuk natuurlijk...

Ik begin dan ook gelijk maar met de tent, want dat was toch wel super leuk. :-)

Uiteraard, die kleine poppetjes daar op het podium... Dat zijn de Jungen Zillertaler. Oh oh, blijer kon je me daar niet mee maken. :-) Ze zijn en blijven gewoon geweldig!!

Maarja.. Ze mochten helaas maar een uurtje spelen.. Daarna werd de bühne vrijgemaakt voor dit persoon. Nee echt overtuigd ben ik niet. Zeker niet toen ik daarna op het filmpje dat ik had gemaakt ontdekte dat hij strak staat te playbacken!

Het was al voorspeld... maar toen het daadwerkelijk begon te sneeuwen, was het helemaal compleet! Een geslaagde zaterdagavond. :-)

Impressie van de zaterdagavond? Klik hier!

Terug naar de andere dagen. Donderdag, vrijdag, zondag en maandag naar het hotel geweest waar Ruud dan was. Mede ook dankzij een paar leuke mensen die ik heb leren kennen! Ik vond het geweldig. :-) Bedankt!

Gesloopt? Ja. Ik was elke avond niet voor half 3 thuis en zeker niet voor 3 uur in slaap... En als je dan elke dag om half 8 weer moet werken, dan ben je daarna wel gesloopt. Ach boeiend! Het leuke overheerst en dat vind ik het belangrijkste. Ik heb nu weer rust. ;-)