Snapshots...

Donderdag 27 September 2012

Sinds ik op mijn telefoon een redelijk goede camera heb.. Heb ik echt altijd een camera bij me en is een foto zo gemaakt... :-) Vandaag een samenvatting van deze maand...

Het begon met een grijze zaterdag. Ik had een beetje moeite met opstaan, dus ben ik maar de hele dag in pyjama gebleven en dat is zeker niet verkeerd!

In de loop van de week, had ik honger... :-) Dus ik kookte een overheerlijke tagliatelle!

Op het werk, hadden we op het programma staan dat we met de handen gingen verven. Nou dat hoef je bij mij natuurlijk niet 2x te zeggen...

Ons fotomodel wilde wel even poseren bij de Wilder Kaiser.

Ikzelf wilde dat ook wel even met de nieuwe zonnebril die ik van Andi heb gekregen...

Tsja als het zonnetje er is, maar het is niet al te warm.. Dan warm ik mijn buikie toch wel in de huiskamer.

De Hartkaiser verstopte zich. Voor mij het teken dat de mooiste tijd van het jaar er is! Namelijk de herfst!!

Na een woest avondje.. (Ik besloot om 5 voor 5 dat ik naar een concert wilde dat om 9 uur begon. Het enige minpunt daaraan was, dat het ook daadwerkelijk 3 uur rijden was. :-) Concert gegaan, om 1 uur was het klaar, om half 2 kwam ik weg.. En om half 5 was ik thuis.) Dus ik was blij dat het pyjamaparty op het werk was. ;-)

Het is 's ochtends zo genieten, de nevel elke dag in het dal. WOW!

Langzaam maar zeker krijgen de bomen hun herfsttooi! Het wordt tijd om de wandelschoenen nog eens flink op hun donder te geven voordat ze worden opgeborgen voor de winter!

Maar tot slot.. Pfff... Ik hou echt van de winter hoor... Maar om nou te zeggen dat dit nou al nodig is voor mij. Nee ik vind het een beetje vroeg! Nog 13 weken en dan is het pas kerst... Maar alle winkels hier zijn al in kerstsferen.. WAANZIN!!!!

Oud???

Donderdag 28 Juni 2012

Ik heb weer eens geen tijd.... Jahaa, het begint weer, hihi. ;-) Nouja wel tijd om te loggen, maar geen tijd om foto's te maken. Of eigenlijk ook wel, maar dan doe ik liever andere dingen... Vandaar even een greep in mijn archief. :-) Geniet van deze mooie oude auto's. Overigens gemaakt tijdens de Alpenrallye... :-)

Deze 5 staken er toch wel met kop en en schouders boven uit!

RSS veranderen!

Dinsdag 13 Maart 2012

Graag de RSS veranderen naar dit adres: http://www.annespike.nl/index.php?feed=rss Het kan zijn dat die nu nog niet werkt of gevonden wordt.. Maar dat komt op het moment dat het nieuwe systeem actief is!

Update.

Maandag 05 Maart 2012

Zo het wordt wel weer tijd voor een update dacht ik zo! Nadat het afgelopen week maandag rouw op mijn dak viel dat ik geopereerd moest worden... Is dat inmiddels dus alweer bijna een week geleden dat ik daadwerkelijk ben geopereerd. Achteraf gezien maar goed ook. Mijn knie bleek behoorlijk naar de klote te zijn. Ik heb een nieuwe kruisband gekregen en de meniscus hebben ze dus weer gehecht!

Na een nachtje in het ziekenhuis mocht ik gelukkig weer naar huis! Ikke blij, want in het ziekenhuis liggen is echt helemaal niks voor mij. Nu dus lekker thuis. Druk bezig al met fysiotherapie. :-) Maar alles rustig aan! Hoe minder ik op dit moment doe.. Hoe beter het is. Nou is dat natuurlijk weer helemaal niks voor Annemarie... Maar goed, wat moet dat moet. Dus wie nog geduld over heeft.. Ik zou het heel graag willen overnemen!

Mijn ouders waren gelukkig afgelopen week hier... Wel erg fijn, want mobiel was ik nou niet echt. Inmiddels al iets meer. :-) Met 1 kruk kan ik door het huis lopen dus ik kan gelukkig thee maken etc. :-) Echt wel heel erg fijn! Ach en zo gaan we door... We zien het allemaal wel!!

In het archief vond ik nog een mooie foto! :-) Dus ik zou zeggen geniet ervan. Nu ik ook weer iets mobieler ben, kan ik hopelijk ook weer beginnen met fotograferen.. Camera maar naast de bank. Dus pas op. Er komen toch weer meer logjes aan!

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!

Skiën!

Vrijdag 12 November 2010

Toen Andi en ik in april in Nederland waren, spraken we af met een vriendin van mij. Zij skiet het hele jaar door. Op dat moment zei ze al dat ze waarschijnlijk de opleiding tot skijuf wilde doen. Later werd dat definitief en toen was het. Eind oktober ben ik in Oostenrijk voor het laatste deel. Waarop ik natuurlijk gelijk riep: "Dan kom ik een dagje daar skiën en dan meeten we!" Toen wist ik natuurlijk nog niet dat de dag die wij al weken van tevoren hadden afgesproken DE ideale dag was!

Van woensdag op donderdag nacht was er sneeuw gevallen en op vrijdag ging ik skiën. De hele week is het weer nou niet echt geweest en op vrijdag:

DROOM!!! Iets anders kan ik er niet over zeggen. Perfecte sneeuw! Heerlijk zonnetje... Niet al te koud, maar gelukkig ook niet te warm. Ideaal! Echt de perfecte dag. Zo heerlijk. :-)

Dit is natuurlijk niet in de lagere regio's. Nee dat is op de gletsjer Kitzsteinhorn bij Kaprun. Waar je begint met skiën ligt op 2400m en loopt tot 2950m ongeveer. Behoorlijk hoog dus...
Voordeel van gletsjerskiën in het tussenseizoen is dat er eigenlijk alleen maar mensen op de piste zijn die erg goed kunnen skiën. Boven zijn er niet zoveel mensen op de piste en die die er zijn die gaan net zo snel als dat jij gaat. Het is een stuk fijner dan op de normale pistes...

Ik weet dat de meeste echt nog niet aan de winter laat staan aan het skiën willen denken. Maar zeg nou zelf, dit is toch gewoon een droom?

Behoorlijke tegenstelling. Wij staan op de piste en beneden bij Zell am See ligt gewoon helemaal geen sneeuw... Trouwens de skiles die je op de voorgrond ziet, zijn mensen die opgeleid worden tot skileraar.

*zucht*

Er wordt daar ook altijd gesneeuwd. Ze willen de pistes toch zo aantrekkelijk mogelijk houden voor de gasten. Dat betekent helaas ook dat er dus kunstsneeuw op de pistes ligt en dat is een stuk minder fijn om te skiën als de echter sneeuw.

Maffe doos ben ik eigenlijk. Is het half november ga ik een heel verhaal zitten vertellen over skiën... Je moet toch wat terwijl je zelf de warmte hebt opgezocht.