Bezoek.

Woensdag 11 November 2009

De appeltjes op het pleintje zorgen voor een vrolijke noot. :-) Want waar het in de rest van het land gisteren stralend weer zou zijn... Was het huilen zonder een pet op.

Deze merel die dacht daarvan te profiteren werd door mij gesnapt en liep maar gauw weer weg.

Maar welk bezoek zouden wij vanavond krijgen? Ik heb geen idee of er uberhaupt bezoek komt... Zorg dat je snoep in huis hebt ander stel je een heleboel kinderen teleur, want het is Sint Maarten!

Stro.

Vrijdag 23 Oktober 2009

Op mijn tv staan deze stromannetjes. Nouja mannetjes, eigenlijk zijn het natuurlijk dieren. Gekocht op de kerstmarkt in Going en Ellmau in Oostenrijk. Zo staan daar bijvoorbeeld deze 2 goede vrienden: Kat en Muis.

Ook deze sneeuwman staat er. En daar ging dit logje eigenlijk om. Wisten jullie dat er al 20cm sneeuw ligt in Oostenrijk? En dat aankomend weekend de skipiste vlakbij mijn skigebied al geopend zijn? Dat dit voor de eerste keer in de historie van die skigebied is? Ik daar zowel blij als verdrietig van wordt... :-) Maar dat ik goede hoop heb dat ik er op tijd bij kan zijn!

Vandaag voor mijn doen een drukke dag!! Hihi. Ik moet natuurlijk de hele nacht en ochtend (t/m vrijdagmiddag 14.00) luisteren naar RadioNL. Zij zijn bezig met een geweldig initiatief. Nouja 14.00 ga ik niet helemaal halen, want ik heb om 13.10 een afspraak bij therapie en vervolgens om 16.00 een afspraak bij de dierendokter. Want met dat eigenwijsje dat in de vorige log staat gaat het niet helemaal goed... :-( Nouja goed! Heel ernstig is het ook weer niet, hoop ik dan.

Wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe! Vergeet de wintertijd niet. ;-)

Dierentuin Emmen.

Woensdag 20 Mei 2009

Deze 'griezel' zag ik gisteren bij ons op de buurt... ;-)
Het formaat van de dieren die ik zaterdag ga bezoeken is een stuk groter!

Laten ik maar hopen dat ze niet zo verstoppertje spelen zoals hierboven.
Alhoewel me dat niet zal verbazen nu ik weer groen/blauw haar heb!

Maar daarvoor eigenlijk niet dit logje. Ik ga zaterdag dus naar de Dierentuin in Emmen. Als er iemand zin heeft om mee te gaan is die uiteraard welkom. Ik zelf ben rond 10 uur bij het park (oude centrum gedeelte). Dus heb je zin om met mij mee te gaan (kan 't me haast niet voorstellen ;-)) dan ben je van harte welkom!
Red je 10 uur nou niet, mail me dan even. Dan mail ik mijn telefoonnummer zodat je me alsnog kunt bellen.

Wil je meer weten over de Dierentuin, waar je kunt parkeren en hoeveel het toegangskaartje kost (helaas ben ik niet zo rijk om jullie allemaal uit te nodigen ;-)) klik dan even hier.

Fijne dagen toegewenst!

Vrijdag 19 December 2008

Voor mij gaan de drukke dagen nu beginnen! Zaterdag skileraartraining & zondag begint het echte werk! Ik heb er zin in... :-)
Ik zal proberen om zo snel mogelijk een update te plaatsen!

Amaryllis.

Vrijdag 28 November 2008

De kerstbloem bij uitstek volgens mij, de Amaryllis. Een prachtbloem. Een aantal weken geleden heb ik de eerste al aangeschaft en deze staat nog steeds mooi in bloei! :-) En ik denk dat ik hem nog veel tegen ga komen.

De bloemen zijn zo teer, maar ook open. Ze stralen een soort blijdschap uit voor mij. Zou dat de reden zijn dat ik heerlijk slaap de afgelopen tijd?

Je zou er bijna onder gaan zitten en deze bloem gebruiken als paraplu. ;-)

Dan even wat anders. Afgelopen weekend was me broer al op bezoek met familie om afscheid te nemen. Dit weekend komt me zus en me schoonzusje. Uiteraard met de rest van het gezin. :-) Erg gezellig! Maar dat afgelopen week me broer er was, betekende ook dat Jennéh Rose er weer was.
Met de dag ziet zij er volgens mij ouder uit. Zeg nou zelf, dit is toch een eigenwijze peuter? ;-)

Ohja protest aantekenen tegen mijn vertrek kan...
Tagrijn heeft het AOW opgericht. Het "Annespike op Weblog". Of het gaat werken, ik weet het niet.
Maar uiteraard zal ik af en toe hier een berichtje posten! Ik heb niet voor niets de lay-out aangepast. :-) Maar terugbezoeken gaat me elke dag teveel tijd kosten!!! Helaas...