Oef oef.. Foei foei!!

Woensdag 06 Maart 2013

Zo kijk je weer op je website en zie je dat je gewoon 3 weken langs niks van je hebt laten horen.. Oeps oeps... :-( Niet helemaal de bedoeling! Sorry mensen... Ik ben op dit moment actiever op facebook. Dat gaat toch net iets makkelijker vanaf mijn telefoon. Maar ik vergeet jullie zeker niet!!!

Ik geniet van het mooie weer dat er op dit moment is. Veel mooi weer hebben we trouwens niet gehad.. Er is 37 procent minder zon geweest afgelopen tijd... En de winter was in 100 jaar niet zo grijs... :-( Maar goed! Daarvoor is maart nu hopelijk super mooi!!!

Had ik eindelijk weer eens een goede kindergroep. Dus hop naar het Iglodorp in Brixen! :-)

Zag ik voor mijn neus (gebeurt wel vaker hoor ;-)) een paraglider starten. Blijft een geweldig gezicht!

Vond ik dat mijn kids dat wel na konden doen. Dus heb ik onze parachutes even uit de kast gehaald.. De kids vonden het geweldig!

Was het na een ochtendje proef werken (voor eventueel van de zomer) het in het dal zo bewolkt dat ik toch maar besloot een rondje te gaan skiën...

Ver kwam ik echter niet.. Want mijn schatje zat op een terras en daar ben ik toen ook maar blijven hangen.. 2 uur later was het zo laat dat ik alleen nog maar terug kon skiën naar Ellmau. Maar ach mijn vrije dag was zo wel heerlijk!

Mijn baas lief aangekeken en toen mocht ik zelfs zondag nog vrij hebben! Het leek zo slecht weer in het dal. Maar eenmaal boven... Zaten we toch echt heerlijk boven de wolken/nevel. ;-) ZALIG!!!

Het was natuurlijk gewoon genieten boven de wolken! Heerlijk eind geskied met mijn schoonfamilie. ;-) En daarna zijn we om kwart voor 12 op een terras weer geland en zomaar ineens was het half 3... Tijd voor apres-ski in het dal dus. ;-) hihi. Weer zo'n heerlijke dag!

Op dinsdag was het weersvoorspelling zo goed dat ik besloot wat eerder te starten en zo pakte ik de mooiste tijd van de dag mee! Kwart voor 9 's ochtends en geen mens op de piste.. Paar km gemaakt en dan hop lesgeven!

Inmiddels ben ik alweer 2 dagen met een kindergroepje op pad. Echt super leuk. :-) Kunnen nauwelijks remmen en komen inmiddels de sleeplift af! Juhu. :-) Blijft leuk!

Dus ik geniet nog even verder tot begin april! Ik zal echt echt echt gaan proberen me vaker hier te melden!!!

'Doodnormaal'.

Donderdag 12 Juli 2012

Ik neem jullie mee op een 'doodnormale' werkdag voor mij. :-) We beginnen 's ochtends heel relaxed, om dan om 10 uur voor het hotel te staan. Waar de Lanz Bulldog ons opwacht om een rondje te gaan rijden. :-) Vervolgens gaan we zitten en zijn we een uur zoet met gek doen...

Gek doen? Ja hoor! Beetje zitten, beetje zwaaien en roepen naar alle automobilisten en andere weggebruikers... Maar ondertussen natuurlijk ook genieten van het uitzicht.

Dat is dan weer het voordeel als je achterin zit, dan heb je alle tijd om de landschappen te fotograferen...

Vervolgens is het tijd om wat lekkers te gaan eten. :-) Na het eten even snel afruimen en dan hop naar huis. 3 uurtjes vrij! Vervolgens weer op naar het werk. Waar dan spelen met de kinderen op het plan staat. Ach en als er dan niet zoveel zijn.. Dan doen we toch maar gewoon?

Als dan de 3 kinderen ook verkleed en geschminkt zijn is het tijd om door het hotel te gaan struinen om de andere kinderen te laten zien wat ze missen. :-) Daarna gaan we weer eten en de dag sluiten we af met een voetbalwedstrijd.

Je kan het slechter treffen toch???

Vermoeid.

Maandag 11 Juni 2012

Ik ben wel wat moe... :-) maar het was wel super leuk! Ik moest natuurlijk wel even uittesten wat voor klimrek de kinderen daar hebben. Hihi dus helemaal naar boven en met de glijbaan weer naar beneden!

Ja, ik heb er zin in! Ben benieuwd hoe het allemaal gaat worden. Maar de eerste indruk en ook van de collega's is erg goed!

Welkom!

Dinsdag 13 Maart 2012

Welkom op mijn vernieuwde stekje! Waarschijnlijk zien jullie het verschil niet. Dat was dus ook de bedoeling. ;-) Na heel hard werken ben ik dan over naar het nieuwe systeem. Eigenlijk dikke prima om weer eens heel goed te moeten puzzelen en die hersens te moeten laten kraken. Niet alles werkt nog helemaal naar behoren, maar daar werk ik nog aan.

Om nog even terug te komen op de vorige 'echte' log. De studie die ik ga doen, is een zelfstudie. Ik wil beter worden in grammatica duits. :-) Dus dat wordt heel hard oefenen! Tenslotte is foutloos schrijven wel een must als ik verder wil komen hier in Oostenrijk...

Ohja en niet vergeten he? Als je mij in een rss reader hebt staan? Ff het linkje veranderen in: http://www.annespike.nl/index.php?feed=rss. Ik zou het in elk geval leuk vinden, want dan verlies ik jullie niet!

Vele fotorondjes...

Dinsdag 21 Februari 2012

Gaan er de aankomende tijd komen....

Wat ik hier nog niet verteld had was dat ik was begonnen met trainen voor de volgende opleiding qua skiles geven... Ik wilde een trap hoger. 1 van de vereisten daarvoor is dat je een slalom moet skiën. Wat ik dus ook vandaag aan het trainen was. De eerste 2 keer gingen echt super vandaag, helaas de derde keer niet. Mijn ski ging de andere richting uit dan dat mijn lichaam van plan was. Het omslagpunt lag bij mijn knie...

Helaas dus niet helemaal goed. Ik heb nog relatief veel mazzel gehad hoor. De banden zijn niet helemaal doorgescheurd.. Er zitten wat kleine scheurtjes in en de pijn is eigenlijk wel goed uit te houden. Achja, risico van het vak kan gebeuren. :-) Met een brace om mijn voet ben ik inmiddels alweer redelijk mobiel. Ook autorijden mag ik gewoon. Dus prima. Dan pak ik de camera maar weer vaker. Op de knieën gaan zal lastig worden. Maar heey, ik heb een camera met heel veel zoom erop en een toffe macro lens! Daar vermaak ik me wel mee hoor... Hihi. :-)

Ik ga nog even terug naar de tijd in Nederland. Trotse tante! Wat een schatje is mijn neefje. :-)

Ik was nog een dagje bij mijn nichtje op school om te kijken waar zij naar school gaat... Vervolgens ben ik over de afsluitdijk gereden en daar zag ik toch al wel wat kruiend ijs.. Dus op de terugweg besloot ik even te stoppen. Maar helaas... Het ijs lag net tever van de parkeerplaatsen vandaan. Ik vermoedde wel dat het op andere plaatsen weer was, maarja ik had nu eenmaal beloofd voor het avondeten weer thuis te zijn. ;-)

Toch vond ik het een prachtig gezicht! Dit had ik nog nooit gezien. :-) Erg leuk om mee te maken!

Dus ik zou zeggen... Bereid jullie maar voor... Ik ben weer terug! Woehaa. ;-) Elk nadeel heb zijn voordeel...