Kracht.

Zondag 03 November 2013

Sorry mensen dat ik jullie zo lang heb laten wachten.. :-) Ik zal even uitleggen waarom..

Na dat knutsel logje... Kreeg ik ineens een week vakantie... Thuis blijven had ik geen zin in, dus ben naar een vriendin in Italië gegaan. Daar zijn is echt even helemaal weg zijn. Bovendien is Bologna natuurlijk gewoon een leuke stad!

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik pasta en ijsjes houd.. Nou dan ben je dus in Italië echt wel goed op je plek. Foodheaven!

Als je dan toch in de buurt bent, dan moet je het er ook van nemen. Dus ik pakte de trein naar het strand. Precies zoals mijn gemoed op dat moment was het eerst bewolkt.. Maar hoe donker het ook lijkt, de zon gaat altijd schijnen. Dus eindigde ik in bikini en lekker in het water!

Eenmaal thuis was het ook nog genieten van een heerlijke nazomer!

Van 2 wel heel verschillende dieren.. ;-) Monster is maar een klein beetje groter dan Cookie. Bovendien is hij echt het knuffeldier, terwijl zijn eigenwijs het liefst de hele dag jaagt...

Ik pakte natuurlijk nog wat concertjes mee...

En toen was het ineens 'wirfst'... De eerste sneeuw in het dal, mijn hart sloeg op hol!

Daar moet je natuurlijk van profiteren in de eerste sneeuw, dus hop met de baan naar boven!

Waar het trouwens wel echt diepwinter leek!

En als er dan zoveel sneeuw valt, dan moet je toch gewoon een keer gaan skiën? Althans dat gevoel had ik! Dus skies en snowboard in de auto.. En gaan met die banaan!

My oh my wat was dat een droom. Pistes perfect, alleen maar goede skiers en dus gewoon lekker gaan met de flow!!! Chillll!!!

We keken nog even toe bij de training voor de eerste worldcup van dit jaar.

En toen, toen was het einde aan de pret... :-( Ik had geen energie meer, keelpijn... Ik wist het gewoon niet meer.. Een bezoekje aan de dokter leerde mij in eerste instantie ontstoken amandelen... Toen dat toch te lang duurde... Naar de KNO arts.. Die constateerde de ziekte van Pfeiffer... Het past allemaal samen, maar fijn is het natuurlijk niet. Dus mijn energie is nogal laag op dit moment en ik zit nog steeds thuis. :-( :-( :-( Genoeg tijd om te bloggen zou je zeggen, maar het lukte me gewoon niet!

Als klap op de vuurpijl besloot mijn baas dan ook nog dat hij me eruit gooide... Letterlijk op straat sta ik gelukkig niet, de winter komt eraan. ;-) Gelijk afgesproken met mijn winterbaas dat ik bij hem weer begin in de skischool.

EIND GOED AL GOED! Nu nog even gezond worden en dan kan de winter wat mij betreft weer komen!!!

Steinplatte Waidring.

Woensdag 11 September 2013

Oops, nadat er verschillende berichtjes kwamen dat men wel weer zin had in een wandeling moet ik me maar weer eens melden. ;-) ;-)

Het grote probleem bij mij is dat ik liever de wandelingen maak dan dat ik erover bericht. Eigenlijk ook niet zo gek toch? :-) Bovendien ben ik weer helemaal gek op vriendschapsarmbandjes maken en lever ik die zelfs op bestelling en tegen betaling op dit moment. ;-) Allemaal leuk en wel, maar mijn computer staat daarop op een heeeeel laag pitje!

Ach kijk zelf maar mee naar de wandeling op de Steinplatte. Soms zeggen foto's meer dan genoeg...

Je merkt trouwens heel erg aan de natuur dat het echt al herfst is. Veel minder bloemen dan een paar weken geleden en natuurlijk 's ochtends goed koud. ;-)

Maar als je goed kijkt zie je eigenlijk gewoon genoeg moois!

Als je dan aan de schaduw kant komt (waar inmiddels wel de zon staat) dan zie je heel erg veel druppels overal nog.

En dat is gewoon genieten! Op sommige stukken moest ik gewoon stoppen met wandelen en even gaan zitten om een paar foto's te maken. :-)

Maar goed, niet alleen op de grond is er genoeg moois te zien. Wat dachten jullie van de bergen met eeuwige sneeuw??? Dan begint het toch wel te kriebelen hoor... Zeker als de sneeuwval grens zoals bijvoorbeeld gisteren al naar beneden komt en er hier op de toppen al verse sneeuw ligt! (onvoorstelbaar denk ik voor jullie...)

En soms, moet je gewoon stil zijn en respect hebben voor de natuur...

Zeker als je dan bedenkt dat je daar omhoog moet gaan klauteren. Zien jullie de rode stippen? Dat is de route die je moet volgen.

Ook hier geldt weer dat je de rode stippen moet volgen. Ok, ik geef heel eerlijk toe dat ik ook de andere kant op kon wandelen, maar dat lag nu weer even niet in mijn straatje. Dus hop camera in mijn rugzak.. :-) En klimmen maar!

Dat dat best wel een uitdaging was bewijst waarschijnlijk deze foto wel.. Maar ach eigenlijk deerde mij dat niet want oh wat was ik aan het genieten. 's Ochtends begon ik met een chagrijnig humeur.. Maar naarmate ik verder kwam (bij deze klim was ik al zo'n 3 uur op weg) hoe meer ik weer begon te genieten van 'mijn' bergen en hoe meer mij duidelijk werd dat ik hier echt op mijn plek ben!

Misschien moet niet iedereen terugkijken... Maar ik vond het GEWELDIG!!!!!

En ach als je dan boven aankomt, dan maakt het ook gewoon helemaal niks uit! Het uitzicht was geweldig!!!

Met als toetje natuurlijk de Wilder Kaiser volop in beeld. Just love it. :-)

Ok, 1 ding is dan natuurlijk wel 'minder'. Nouja minder. Ik heb de moeilijke route gekozen, met flink wat uitdaging, dat hebben jullie gezien. Maar het feit dat als je dan boven komt ineens in een mensenmassa staat van 50man ofzo, is dan toch wel een beetje jammer... De berg is namelijk zo gevormd als een wand, waar ik dus langs ben geklommen. ;-) Terwijl de andere kant gewoon bereikbaar is met de auto. ;-) ;-)

Ach het boeit ook allemaal niet. Klik maar op onderstaande foto voor een grote versie en geniet maar van mijn wereld!

April 2013. ;-)

Donderdag 25 April 2013

Roep ik nog heel vrolijk dat ik weer meer wil gaan bloggen.. Is zomaar de maand april om.. Gek genoeg.. Ik heb zoveel te vertellen. Zoveel te doen.. Maar het komt er op de 1 of andere manier niet van. Wel lees ik bijna dagelijks jullie blogs. Daar vind ik dan wel de tijd voor maar om te reageren en zelf te schrijven daar ontbreekt me even het zin in. ;-)

Ohja jullie waren verbaasd naar zoveel hobby's. Nou ik ook! Maar ik geniet er wel van. :-) Zal ik een rijtje maken? Ok dan doe ik dat maar...

1. Tekenen
2. Kralen figuurtjes maken
3. Vriendschapsarmbandjes knopen
4. Wandelen
5. Klimmen
6. Lezen
7. DVD's kijken
8. In de winter dan natuurlijk skien en snowboarden
9. Fotograferen
10. Whatsappen ;-)
En dan natuurlijk nog de 'gewone' dingen als tv kijken, vrienden treffen, terrasjes pakken enzovoort.. ;-)

Maar goed met alleen schrijven daar kom ik er natuurlijk niet! Dus vandaar maar een paar fotookes erbij!! We begonnen de maand heel erg mooi in Nederland...

Ik genoot van een mooi fietstochtje in het Fochteloërveen. Het mocht dan wel nog behoorlijk koud zijn.. Witte benen horen niet bij mij. Dus hoppa de broek omhoog.. ;-) Was best fris, hihi...

Was het bij mijn ouders thuis genieten geblazen! 1 groot tapijt met krokussen. WOW!!!

Kwam het zonlicht nog wel even door en lichtte deze krokus zo mooi op. I love it! :-)

Waren de eerste madeliefjes al vlijtig aan het bloeien. Zo heerlijk als dan alles uit het dorre komt. Wat een wonder is dat toch elke keer om weer te zien. :-)

Maar goed.. Zoals zo vaak als ik in Nederland ben. Was het weer nou niet je van het. Tijd dus om weer terug naar HUIS te gaan. :-) Daar was echter de winter nog niet helemaal verdwenen...

Tijd ook om te verhuizen. Na 3 maanden gekrampeerd te hebben (nee geen schrijffout..) was het tijd om dan EINDELIJK mijn eigen plekje te krijgen! En oh wat ben ik er blij mee. Zeg nou zelf dat als je opstaat, naar buiten kijkt en dit uitzicht hebt... Daar wordt je toch automatisch gelukkig van? Of niet dan??? :-D

Was het de eerste week weer terug thuis nog behoorlijk koud. Sloeg het weer vervolgens om. Tijd om de korte broeken, topjes en dergelijke uit de kast te halen! Genieten geblazen. :-)

Stal ik tijdelijk even een hond omdat ik zin had in nog een wandeling. Trouwens wel de liefste herdershond die ik ken!! :-)

Kwam ook hier steeds meer in bloei en is het gewoon volop genieten!!

Al met al een bewogen maand geweest waarin voornamelijk 1 ding het belangrijkste was.. Namelijk: VAKANTIE vieren! En dat, dat ga ik nu ook nog een weekje doen. :-) Vanaf 6 mei begin ik weer met werken. Maar de vakantie moet eerst nog even gevierd worden. Dit weekend bezoek uit Italie en uit Wenen.. Bezoekjes in Oberösterreich en Duitsland. Al met al.. Mensen ik verveel me niet! :-D

Maart 2013. :-)

Zaterdag 30 Maart 2013

In vogelvlucht neem ik jullie door maart 2013... :-) Ik moet bekennen dat alle foto's die de afgelopen maanden verschenen zijn gemaakt zijn op mijn telefoon... Mijn camera's (alle 3...) liggen te verstoffen! Maar dat komt wel weer... :-)

Het was zo warm die dag dat al mijn kinderen besloten te gaan zonnebaden.. Maar dan wel in de skikleding. Al stelden ze zichzelf voor dat ze in bikini lagen, hihi.

Kwamen omdat het ineens even heel kort... warm was ook de lenteklokjes ineens tot bloei! Korte opleving van de lente. Want eigenlijk is het hier ook gewoon koud en veel sneeuw...

Was het genieten van de meest mooie wolkenluchten!

Moest er natuurlijk gefeest worden. :-) Samen met mijn achternichtje hebben we 2 giga party's gehouden. WOW! Ik weet weer wat après-ski is. :-) THNX schatten.

Kwamen mijn favo's oftewel 'die Jungen Zillertaler' aka juzi's 2x in Ellmau optreden. Daar moest ik natuurlijk bij zijn! En met mij heel veel andere skileraren. :-) Geweldig!

Was het genieten alsof het in Januari was. 1 voordeel van koud weer... De sneeuw blijft perfect. Nu trouwens nog steeds!!!

Was het daarna goed après-skiën. Boven op de berg met live musik. Wat wil een mens nog meer. :-) Niks!

Was het ook beneden nog steeds prima uit te houden! :-)

Verstopte de Wilder Kaiser zich toch geregeld achter de wolken...

Was het toch eigenlijk best wel een beetje lente. Waar ik me dus op verkeek toen ik bij mijn favo hut ging eten... Was het daarna een beetje lastig om op de piste te komen. :-D

En toen we daarna in de gondel zaten had ik nou niet echt het gevoel dat ik ging skiën.. Maar eerder dat ik naar de badesee ging...

Eenmaal boven kwam je dan toch echt weer in een echte ijswereld terecht! In dit geval in de ijskapel. :-) Wat trouwens een officiële plaats is om te trouwen!

Vervolgens bleef het gewoon genieten van de verse sneeuw!

Zie je dat het toch wel een beetje lente is.. Het dal is al bijna sneeuwvrij!

Maar last but not least... Bouwde ik mijn eigen feestje omdat ik het seizoen er (eindelijk) op heb zitten! :-)

Het heeft er misschien zo uitgezien op mijn blog dat we een GEWELDIGE winter hadden. Niks is minder waar. In 100 jaar nog nooit zo weinig zon geweest als dit jaar.. Daarvoor dus wel perfecte pistes. Ach ik heb er weer van genoten. Net zoals dat ik nu ga genieten van mijn vakantie tot en met 5 mei. :-) :-) :-)

Ohja en ik ga weer proberen vaker te bloggen. Nu ik weer heel veel tijd heb voor hobby's.. (ik heb er maar 10... ) moet het toch lukken om weer meer te fotograferen!

Oef oef.. Foei foei!!

Woensdag 06 Maart 2013

Zo kijk je weer op je website en zie je dat je gewoon 3 weken langs niks van je hebt laten horen.. Oeps oeps... :-( Niet helemaal de bedoeling! Sorry mensen... Ik ben op dit moment actiever op facebook. Dat gaat toch net iets makkelijker vanaf mijn telefoon. Maar ik vergeet jullie zeker niet!!!

Ik geniet van het mooie weer dat er op dit moment is. Veel mooi weer hebben we trouwens niet gehad.. Er is 37 procent minder zon geweest afgelopen tijd... En de winter was in 100 jaar niet zo grijs... :-( Maar goed! Daarvoor is maart nu hopelijk super mooi!!!

Had ik eindelijk weer eens een goede kindergroep. Dus hop naar het Iglodorp in Brixen! :-)

Zag ik voor mijn neus (gebeurt wel vaker hoor ;-)) een paraglider starten. Blijft een geweldig gezicht!

Vond ik dat mijn kids dat wel na konden doen. Dus heb ik onze parachutes even uit de kast gehaald.. De kids vonden het geweldig!

Was het na een ochtendje proef werken (voor eventueel van de zomer) het in het dal zo bewolkt dat ik toch maar besloot een rondje te gaan skiën...

Ver kwam ik echter niet.. Want mijn schatje zat op een terras en daar ben ik toen ook maar blijven hangen.. 2 uur later was het zo laat dat ik alleen nog maar terug kon skiën naar Ellmau. Maar ach mijn vrije dag was zo wel heerlijk!

Mijn baas lief aangekeken en toen mocht ik zelfs zondag nog vrij hebben! Het leek zo slecht weer in het dal. Maar eenmaal boven... Zaten we toch echt heerlijk boven de wolken/nevel. ;-) ZALIG!!!

Het was natuurlijk gewoon genieten boven de wolken! Heerlijk eind geskied met mijn schoonfamilie. ;-) En daarna zijn we om kwart voor 12 op een terras weer geland en zomaar ineens was het half 3... Tijd voor apres-ski in het dal dus. ;-) hihi. Weer zo'n heerlijke dag!

Op dinsdag was het weersvoorspelling zo goed dat ik besloot wat eerder te starten en zo pakte ik de mooiste tijd van de dag mee! Kwart voor 9 's ochtends en geen mens op de piste.. Paar km gemaakt en dan hop lesgeven!

Inmiddels ben ik alweer 2 dagen met een kindergroepje op pad. Echt super leuk. :-) Kunnen nauwelijks remmen en komen inmiddels de sleeplift af! Juhu. :-) Blijft leuk!

Dus ik geniet nog even verder tot begin april! Ik zal echt echt echt gaan proberen me vaker hier te melden!!!