DRUKKK!!

Maandag 18 Februari 2013

Zo 2 weken stilte... Genoeg gebeurd. Ik zal jullie even updaten. ;-)

In de afgelopen 2 weken genoot ik van de (zeldzame) mooie dagen! :-)

Gelukkig ook een keer op zaterdag redelijk mooi weer!!

Dus daar genoot ik nog veel meer van!! :-)

Vierde ik carnaval in Duitsland... Waar ze het niet konden laten om de Nederlanders een beetje voor schut te zetten...

Tenslotte staat de Nederland bekend als 'kaaskop'....

Waren wij daarbij helemaal groen geschminkt.. Met een knipoog naar de 'Tracht'. :-) Maar het viel zeer zeker in de smaak.

Was ik zelf met carnaval helemaal verkleed als piraat! :-) Oh oh wat heb ik een lol gehad met mijn pistooltjes... hihihi

Ging ik diezelfde dinsdag naar een concert. Waar het gewoon echt super gezellig was!

Vervolgens had prins Valentijn een leuke verrassing voor mij... Nadat ik eind januari zelf al een ongeluk had gebouwd met mijn auto... Bleek er nu iemand leuk in de mijne gereden te zijn. :-( Beetje balend. Zeker ook omdat diegene weggereden is... GRMBL!!!

Maar goed... Niet getreurd.. Ik ging alsnog gewoon verder met genieten van het mooie weer en het feit dat ik me zo goed voel!

Tsja en toen kwam weer de zaterdag. Voor de verandering... Was het weer weer eens slecht. En dan houden wij gewoon niet van skien. ;-) Dus even gebeld met een vriendin.. Samen de berg omhoog gewandeld en 's avonds veel later dan met de rodel weer naar beneden! Oh oh wat hebben wij een los gehad. ZALIG!!!

Al met al 2 bewogen weken. :-) Ik heb genoten en ga dat zeker in de aankomende tijd ook doen. :-)

Genieten puur.

Dinsdag 05 Februari 2013

Sorry mensen.. ;-) Jullie heb wel gemerkt ik reageer wel bij jullie, maar zelf bloggen. Even weinig zin in. Ik geniet van mijn nieuwe leven. :-) Ga naar feestjes, werk gewoon heel normaal. Laat me uitnodigen door mijn gasten voor een 8 gangen gala-diner... ;-) Ga naar een concert.. Doe leuke dingen met vriendinnen etc. Ik vermaak me prima.

Ondertussen is natuurlijk elke dag de werkomgeving anders. Al is het al van het weer... De foto's die ik jullie laat zien laten eigenlijk een mooie winter zien. EChter dat is gelogen. Het sneeuwt of het regent bijna altijd. Of het is nevelig. De zon mogen we bijna nooit begroeten. ;-)

Kijk af en toe komt dan de zon door.. Het ziet er wel mooi uit dan! Prachtig landschap!

De Kaiser dan half verstopt... Gewoon genieten toch??? :-)

Tsja en af en toe moet ik gewoon een huisdier zoeken waarmee ik kan knuffelen. Want dat mis ik toch eigenlijk wel hoor. Een beestje dat er altijd voor je is... :-( Gelukkig was Maya bereid om heerlijk ven bij mij op schoot te gaan slapen. :-D

JUHU!!

Zaterdag 26 Januari 2013

DANK!! Voor de vele lieve reacties op mijn blog. :-) Ben er even stil van geworden... :-)

Maar mensen... het gaat goed met mij!!! :-) Ik voel me goed, ik voel me happy en geniet van het leven. Het weer speelt dan ook gewoon echt even gigantisch mee... Kijk maar:

Zeg nou zelf, als je dit soort uitzichten dagelijks hebt, dan kan het toch niet slecht gaan??? :-)

Onderstaande foto was vanochtend om 9 uur.. Alweer zo'n mooie dag! :-) Ik hou ervan. :-)

Kijk en dan na het werken alsof we dan nog niet genoeg gesport hebben.. Dan duiken we toch nog even de klimhal in.. Het enige waar je dan echt mee bezig bent is. Hoe kom ik boven en hoe zorg ik ervoor dat ik niet ergens halverwege in mijn harnas val. ;-)

Maar echt nodig hebben doe ik dat niet.. Want ik straal, ik geniet.. Ik ben vrij en kan doen en laten wat ik wil.. Juhu!!!

Halo?

Woensdag 16 Januari 2013

Gisteren was het zo koud en zulk mooi weer... Dat de lucht zelfs bevroor! Een prachtig gezicht. En wat krijg je dan? Juist ja een halo... :-)

Of nouja eigenlijk.. Als je heel goed kijkt een 3 dubbele.. ;-) Telt dat ook??

Gewoon een hele halo en nog heel dichtbij ook. Nouja of het echt een halo is? Dat weet ik dan weer niet. Het zijn in elk geval mooie regenboogjes!

Naarmate de dag verder vorderde.. Hoe mooier het werd! Kijk nou dit is toch genieten? Mijn werkplek..

Of wat zeggen jullie van dit uitzicht? Hier had ik mijn middagspause... In mijn vest. De skijas ging uit. ;-) Veels te warm!!

En toen eenmaal weer terug op mijn 'stamberg' met een blik op de Wilder Kaiser... Prachtig!!!

Genieten... :-)

Maandag 17 December 2012

Ook al is hier de 'föhn' geweest.. En heeft het geregend... Ziet het er dus niet meer zo mooi uit als dat op de foto's te zien is... Ik kan het toch niet laten om jullie te laten zien!

Want oh wat was het een plaatje afgelopen week! De droom van een skileraar.. ;-)

Want zeg nou zelf? Dit zijn toch plaatjes of niet dan?

Ik weet deksels goed dat het er niet altijd zo uitziet.. Maar dit zijn wel de momenten waarom ik skileraar ben geworden. ;-) Ok ook om het les geven, de kids etc.. Maar ook om dit soort uitzichten!

Niks met donkere dagen voor kerst. Gewoon volop genieten van de wereld die zo mooi kan zijn. Gewoon zin hebben in de kersttijd omdat je dan weer kan werken... :-) Ja ik hou er gewoon van.

Ik schrijf wel telkens 'gewoon' maar zo 'gewoon' is het helaas allemaal niet. Kijk maar naar de berichten weer de afgelopen tijd. Schietpartij hier en schietpartij daar... Niet alleen in Nederland en Amerika lees je zulke dingen. Helaas gebeurt het ook hier in Oostenrijk alsof het allemaal maar 'gewoon' is...

Ik droom maar gewoon verder van mijn 'perfecte' wereld.