Beilen.

Zaterdag 17 Maart 2007

Gisternacht verjaardag gehad en vandaag op naar het zwembad… Gaat helemaal goed komen verwacht ik… AHUM!?!

In elk geval, ik ben er dus gewoon eventjes niet!
Maar wens jullie allemaal wel een heel fijn weekend toe!

Vergeten?

Dinsdag 13 Maart 2007

Ik heb een goudvis met zwemdiploma A,
en als ie goed zijn best doet krijgt hij zwemdiploma B.
Ja, ik heb een goudvis met zwemdiploma A,
en als ie af gaat zwemmen gaat z’n hele familie mee

Eindelijk is het zover…..
Mijn visje mag afzwemmen voor zwemdiploma B
Maar….. jaja, ik had het kunnen weten
Mijn goudvis is zijn zwembroek vergeten.

Gisteravond was het voor mij weer zo ver… Ik ging mij weer eens in het “koude” water wagen… Afgelopen donderdag liep mij eigen training zo lekker, ik was echt verbaasd! Ach blijkbaar verkeer ik in een bepaalde stemming, waardoor alles goed lijkt te lopen…

Anyway, ik sprong dus het water in, met als doel om 300m (is daar 15 baantjes) te zwemmen, rust te houden en zo door te gaan. Maar het ging verbazingwekkend lekker! Heb gelijk maar 500m gezwommen. (dat zijn er dus 25, maar werden er 26… anders komt het zo stom uit.) Ik verbaasde mezelf alweer… Paar goede setjes gedraaid, meer gezwommen dan de planning, dus echt… Ik heb energie te over… hihi.

Het ging best lekker, zelfs de sprintjes kon ik aardig volhouden, dus misschien ga ik deze week nog een goed gevoel kweken voor aanstaande zaterdag. Lukt me dat niet, nou dan ben ik gewoon “mijn” goudvis! Dan vergeet ik mijn badpak gewoon!

Fijne dinsdag toegewenst.

Verzopen winnaar.

Zondag 25 Februari 2007

Zoals de titel aangeeft, een verzopen winnaar, maar wat er niet bij staat, is dat dat in een nieuw persoonlijk record ging! WOW!!!

Echt, het voelde lekker, maar zo lekker… Nee dat niet! De tweede afstand, liep niet echt. Mijn trainer zei ook al: de vlinderslag ging gewoon beter! En later kwam ik een mede-logster, Amarins, tegen en die was ook van mening dat mijn vlinder beter liep!

Nou, in elk geval verzopen, maar wel goed verzopen! *grijns*. Oh en als een andere logster zich herkent in een foto… Mail me dan even, krijg je de foto’s toegestuurd. Heb er nog meer van je op de computer staan!

Natuurlijk dus niet alleen gezwommen, ook nog even rondgelopen met mijn camera… Echt wat is Heerenveen een super bad geworden, kijk maar mee.


Hoezo vals???...

Verzuipen.

Zaterdag 24 Februari 2007

Te laat en geen bezoekje gisteren! Foei Annemarie. Reden?

Simpelweg: Werken en daarna super gezellig met collega’s! Hihihihi, ja ik heb me weer eens prima vermaakt.

In elk geval een hele fijne zaterdag toegewenst. Zoals bovenstaande foto wel aangeeft… Ga ik een poging doen om te verzuipen!

Hmm...

Zondag 15 Oktober 2006

Wedstrijd ging gister echt slecht. Die week ziekte heeft niet veel goed met mij gedaan, geloof ik. Nouja, volgende keer beter!!!

Heb daarna heerlijk zitten spelen met mijn camera. Toch weer eens wat anders een zwembad ten opzichte van de natuur! Mijn voorkeur gaat daar nog steeds naar uit, maar dit was ook leuk om een keer te doen!

Vandaag weer de natuur in! Ga een dagje fietsen met mijn moeder op Schiermonnikoog! Ik heb er zin in!!!

Ik wens iedereen een hele fijne zondag toe!