« Misselijkmakend... | Home | Prachtig! »

Siam Park.

Woensdag 21 December 2011

We waren natuurlijk al in het Loro Parque geweest en gelijk en twin ticket gekocht zodat we ook naar het Siam Park konden. Een enorm waterpark daar in het zuiden van Tenerife. Het eerste wat we deden was een plekje zoeken op 1 van de ligstoelen aan de rand van het grote bassin. Wow wat een golven kwamen daar elke keer voorbij! We hebben er heerlijk in staan springen.

Het ziet er toch best gezellig uit zo? En het was er echt onwijs rustig! Bij de glijbanen en dergelijke, gewoon geen wachtrijen!

Tsja, duidelijk, het schittert! Je moet er geweest zijn. :-) Tenminste als je van glijbanen enzo houdt!

Dit was hem dan. De zogenaamde Tower of Power.. Je valt 28m bijna recht naar beneden! Dat leek me wel wat. Nou mijn viel het tegen als ik heel eerlijk ben. Tuurlijk je gaat onwijs snel enzo.. Maar ik ben in Wörgl een paar keer van de dubbele looping glijbaan afgeweest. Nou die 2 kun je dus niet met elkaar vergelijken!

Een echt enorm waterspeeltoestel! Een paradijs voor de kids. Voor de ouders dan weer een relaxt strandje erbij. Chillen maar.

Tsja... Het lijkt zo onschuldig, maar ondertussen.. Moet je wel goed oppassen als je daar loopt, hihi.

Deze glijbaan was ook echt super. Matje mee naar boven, op het fluitsignaal van de badmeester afzetten en wie als eerste beneden was. Ik heb dat overduidelijk gewonnen. Andi niet blij! hihihi.

Dit was ook weer zo wat. Met banden ga je hier vanaf. Gaaaf! Het lijkt een beetje op een trechter die je ook wel in Nederlandse zwembaden hebt.

Deze banden dus. De keuze uit een 2 persoons of een 1 persoons. Er waren ook glijbanen met banden voor 4 personen, maar daar hoefde je gelukkig de banden niet zelf mee naar boven te nemen. hijg hijg puf puf...

Bij binnenkomst en uitgang deze schoonheden! Toch wel grappig. Ga je eigenlijk naar een zwembad kom je allemaal dieren tegen. Maakt het wel speciaal.

Al met al hebben we een heerlijke dag gehad! Andi heeft er nog weken last van gehad... ;-) Hij had niet door dat de zon wat sterk was en is echt te erg verbrand. 2.5 week later was hij nog steeds rood...

7 reacties

Al is het natuurlijk kitsch van de bovenste plank, het ziet er wel erg gezellig uit.
tagrijn ( E-mail ) (URL) - 20-12-’11 00:17
Ben er niet geweest, zie me dat ook echt niet doen, breek alles joh ;-)
Het ziet er wel allemaal heel gezellig uit.
Daar kun je zeker wel een dag doorbrengen, dat is heel verradelijk hè zon en water, ik word ook altijd zo rood als een kroot en dat kan inderdaad heel lastig en pijnlijk zijn.
Leuke foto's die je gemaakt hebt.
Groetjes
Tiny ( E-mail ) (URL) - 21-12-’11 08:49
Ach wat zielig voor A...moet je toch beter op hem lettten..
Maar wat een mooi park, zit er allemaal goed onderhouden en verzorgd uit.
Topdag lijkt me
marjolein vh pl ( E-mail ) (URL) - 21-12-’11 10:30
Oh dat ziet er heerlijk uit. Super leuke foto's.
Saskia ( E-mail ) (URL) - 21-12-’11 14:38
waterpret verzekerd Annemarie !

de foto van die immense glijbaan spreekt me het meest aan...

groeten
willy ( E-mail ) (URL) - 21-12-’11 17:41
Nou dáár kun je wel een dag zoet zijn denk ik ,een paradijs als je met wat grotere kinderen op vakantie bent denk ik ;-)
rietepietz ( E-mail ) (URL) - 23-12-’11 20:11
Aw... 2 en een halve week met een verbrand gevoel rondlopen lijkt me geen pretje!
Wel een tof waterpark. Die hele steile glijbaan zou ik niet proberen. Is me toch iets te... :)
Daisy (URL) - 28-12-’11 17:21


(optioneel veld)
(optioneel veld)
1x maal invullen en ik krijg hopelijk weer alle reacties
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.