« Kwam... Zag... Overwo… | Home | Bergen in bloemen. »

SORRRY!!!!!!!

Maandag 29 Juli 2013

Nu er inmiddels al 3 bloggers verontrust gevraagd hebben hoe het met me gaat.. Moet ik me maar weer eens melden!!! :-) Alles prima hier! Beter dan goed zelfs als dat zou kunnen. Het is alleen in de afgelopen tijd heel erg druk geweest.. Werken, leuke afspraken, veeeeel wandelen en dan nog familie bezoek uit Nederland en ander bezoek uit Nederland.

Bovendien ben ik veel meer met mijn telefoon in de weer als met mijn laptop… En aangezien ik mijn website zo moeilijk via mijn telefoon kan updaten… Zien jullie er hier weinig van! Degene die willen, kunnen me graag op facebook toevoegen. Daar post ik toch eigenlijk wel dagelijks… Al zal ik ook echt weer gaan proberen minimaal 1x per week hier wat te plaatsen!!! Vandaag neem ik jullie mee de ‘Wilder Kaiser’ op. :) Ik wilde nu toch wel eens wat verder omhoog komen en aangezien ik gezelschap had gevonden dat dat wel met mij wilde doen… ;) Was het de tijd om eens lekker te gaan klimmen! Je zag duidelijk het noodweer van een tijdje geleden… Overal lagen enorme steenlawines die er overduidelijk eerder nog niet geweest waren. De stenen lagen nog behoorlijk los! Maar ach, dat maakt eigenlijk ook allemaal niet uit. Ik heb geen hoogtevrees en goede schoenen, dus dat komt allemaal goed… Althans als je tenminste op de paden blijft en niet gaat klimmen, want helaas heeft deze mooie berg in het weekend 2 levens gekost. Ach sommige paden zijn dan ook wel behoorlijk smal, dat is een feit… Maar als je dan zo’n uitzicht krijgt. Who cares?? De hut waar wij naartoe gewandeld zijn ligt zelf op 1620m. :-) Ellmau op ca. 800m.. Dus reken maar uit. Het viel dan eigenlijk ook wel mee! We hebben ca. 2.5 uur omhoog gebruikt en dat lekker rustig aan. Ach wat kan ik er eigenlijk nog aan toevoegen! Volgens mij helemaal niks. :-) Het was gewoon echt zalig daar boven op de berg. :-) Kijk en als je dus deze weg volgt.. Dan zie je net iets uit het midden de Gruttenhütte liggen… :-) Het was een super mooie tocht! :-) Ik kan er zo van genieten daar boven in de bergen.

17 reacties

Whahahahaha, jij gaat wat.. minimaal 1 x per wat? ;-) Lief, vermaak jij je gewoon maar en ik kom hier wel als je tijd voor ons heb. En als me dat te lang duurt dan zoek ik je op een andere manier wel op.

Love As always
Di Mario
Di Mario (URL) - 29-07-’13 23:30
Oh wat is het toch genieten bij jou,maar ik ben ook wel blij dat alles goed gaat hoor.
cobie&bas (URL) - 30-07-’13 11:05
Dat moet een prachtige wandeling geweest zijn. Het is een genot om die prachtige berglandschappen vanuit de luie stoel te kunnen bekijken.
Veel plezier de komende tijd met wat je ook maar gaat doen!
Jan K. alias Afanja (URL) - 30-07-’13 16:33
Nee hoor , ik maakte me geen zorgen om je, wist dat je bezoek uit Holland had en dan snap ik wel dat je geen logjes zet. FB héb ik niet dus kan ik je daar niet volgen maar met deze mooie serie foto's heb je het weer hélemaal goedgemaakt hoor ;-)
Rietpeitz (URL) - 30-07-’13 16:38
het was wel even wachten op dit logje...

maar wat je toont maakt alles goed..

mooie bergzichten onder een stralende zon..

tot binnenkort

groeten
willy (URL) - 30-07-’13 16:53
Het was het wachten waard, mooi uitzicht en fijn dat jij even voor ons naar boven klimt. Scheelt weer een hele klim :-)
Leidse Glibber (URL) - 30-07-’13 23:14
t is zomer, dan zitten we al wat minder aan de pc hé
maar t blijft zalig om van hieruit mee te wandelen in de bergen, al zal het maar één keer per week zijn :-)
geniet maar verder van al het moois
fotorantje (URL) - 31-07-’13 11:04
Af en toe ben ik gewoon jaloers dat ik daar niet woon. Ik vind het schitterend. Dan zijn het hier alleen maar heuveltjes.
Sjoerd (URL) - 31-07-’13 11:40
Excuses natuurlijk niet aanvaard. Je hoeft geen excuses te maken om je van het leven geniet. Je hebt er prachtige plaatjes bij staan dame. En op FB zie ik natuurlijk ook nog weleens wat verschijnen. En als ik me echt zorgen maak, dan bericht ik je wel. ;-)

Love As Always
Di Mario
Di Mario (URL) - 01-08-’13 00:04
He.. ik had hier al op gereageerd, dat dacht ik al. Maar ja, die foto's maken gewoon zoveel indruk dat ik hem gewoon nog een keer bekeken heb. Ik dacht in eerste instantie dat ik het verhaal en of de foto's van FB kende. Ik haal ook alles door elkaar he.

Love As Always
Di Mario
Di Mario (URL) - 01-08-’13 00:06
Ik was er al vanuit gegaan dat je superdruk bent. En nee, niet iedereen 'zit' op fb. Geniet van de zomer!
Hendrika - 01-08-’13 13:11
waarom komt dit lied nu ineens in me op?
http://www.youtube.com/watch?v=7V9KxPohX..
pascale - 02-08-’13 08:12
Dan nu een keer een dag uittrekken om de doorsteek door het Tor te maken!
Eerst vanaf Griesenau de uitstap naar 'Strips', daar genieten van de prachtige hut en omgeving, en dan weer terug een stukje naar beneden om vervolgens de afslag richting Ellmauer Tor te maken. Flink klauteren, maar wat een voldoening als je dan boven bent en van 't uitzicht kan genieten en de sneeuw die er meestal nog wel ligt. En dan via de 'officiële' route aan de rechterkant (die wel langer is maar vele malen leuker als je niet al teveel last hebt van hoogtevrees) afdalen richting Gaudeamushutte. Helaas is ie voor onze kids nog net te zwaar, maar ik vermoed daar met die 2 ook nog wel een keer boven te staan.

En als je dan ook nog een keer bij de Gruttenhutte bent, pak je de jubileumssteig een keer!
Raymond - 02-08-’13 10:37
Dat is prachtig! Eigenlijk dacht ik dat je op die berg aan het overzomeren was zonder communicatiemiddelen!
tagrijn (URL) - 02-08-’13 12:59
Lang niets gehoord maar gelukkig gaat het goed met je. De foto's zijn het bewijs :-)
Desire (URL) - 04-08-’13 22:00
Wel knap dat je dergelijke wandelingen maakt naast alle drukte in je leven.
Het is de moeite waard, het uitzicht is schitterend.
Jetske (URL) - 04-08-’13 22:47
Genoten bij je supermooie wandelingen.
En die steenslag ziet er idd erg gevaarlijk uit.
Maar je blommekes maken alles goed :-)
marjolein vh pl (URL) - 10-08-’13 18:58


(optioneel veld)
(optioneel veld)
1x maal invullen en ik krijg hopelijk weer alle reacties
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.